Hemcinslerinizde en sevmediğiniz burçlar hangisi?

damlaainkorea

NE ÖNEMI VAR? Evren seni seviyor sen yeter ki inan
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
628
Puanlar
103
Ben başlıyorum akrep ve yay 😃 ama elbette ki konumlarina gore değişiyor akrep sevdiğim insanlar da var, ama yay kadını ile kesinlikle anlaşamıyorum akrep burcuna sinsi diyorlar ancak bence yay çok daha tehlikeli.

Bir insanın yengeç olduğunu direk anlıyorum o derece 😂
Benimde kocamın bir tane arkadaşı var (erkek) mıymıntı biri ve karısının dedikodusunu yapar dururudu şimdi de karısı hamile karısını çok seviyor gibi bir pozlar bir pozlar instagramda.. Aman Allahim yani 😃😃😃😃

Benimde kocamın bir tane arkadaşı var (erkek) mıymıntı biri ve karısının dedikodusunu yapar dururudu şimdi de karısı hamile karısını çok seviyor gibi bir pozlar bir pozlar instagramda.. Aman Allahim yani 😃😃😃😃
Hele erkeği evlerden ırak 😂

ben teraziyim boğa ve balıkla pek anlaşamam. Akrep kadınıda ürkütücü sinsi gelir bana
Ben boga ve balık ile iyi anlaştığımı düşünürdüm, ilişkilerimiz güzel başlasa da sonunda hep kazık yiyen ben oluyorum. Boganın güvenilir görüntüsünün altında oldukça dedikoducu bir yapı çıkıyor ve insan içinde çok fazla değişiyor kadını da erkeği de aynı, muhteşem bir görgüsüzlük örneği. Balık bir iyi, bir kötü oluyor😃

Ben boga ve balık ile iyi anlaştığımı düşünürdüm, ilişkilerimiz güzel başlasa da sonunda hep kazık yiyen ben oluyorum. Boganın güvenilir görüntüsünün altında oldukça dedikoducu bir yapı çıkıyor ve insan içinde çok fazla değişiyor kadını da erkeği de aynı, muhteşem bir görgüsüzlük örneği. Balık bir iyi, bir kötü oluyor😃
Evet zaten ne boğa nede balıkla bir sorunum hiç olmadı aynen yazdığınız gibi insanlar oldukları için hiç yanaşmam ve arkadaşlık kurmam kendileriyle

Back