- 25 Aralık 2023
- 111
- 4
-
- Konu Sahibi uzgunanneee
e nabız da çıkmaz mı yai canım ama anlamadım soruyorum kıza neden morarma oluyor ve neden kemiklerim ağrıyor diyorum onu bilemem diyor bu preferik yayma kaç günde çıkıyor normal kan tahlili gibi ertesi gün mü çıkıyorPeriferik yaymayı doktor yorumlar canim mikroskopla bakip.E nabiza farklı düşer o.Yaymada hücrelerin şekillerine büyüklüklerine bakıyor en önemlisi periferik yayma zaten.
Sabah verdiysen öğlen çıkar.Anlattigin şikayetler bana trombosit düşüklüğü gibi geldi.Kan sayimindaki plt değerine bı bak referans araligindamie nabız da çıkmaz mı yai canım ama anlamadım soruyorum kıza neden morarma oluyor ve neden kemiklerim ağrıyor diyorum onu bilemem diyor bu preferik yayma kaç günde çıkıyor normal kan tahlili gibi ertesi gün mü çıkıyor
İki gün önce aldırdığım kan gözüküyor sadece e nabız da dünkü preferik olan çıkmıyor bakayım birSabah verdiysen öğlen çıkar.Anlattigin şikayetler bana trombosit düşüklüğü gibi geldi.Kan sayimindaki plt değerine bı bak referans araligindami
Normal kadına göre kanın çok yüksek demişti değerler bu şekildeSabah verdiysen öğlen çıkar.Anlattigin şikayetler bana trombosit düşüklüğü gibi geldi.Kan sayimindaki plt değerine bı bak referans araligindami
Karışık geldi yazdığınız. Doktor haftaya gel demiş, niye 2 gün sonraya gittiniz? Haftaya yine gidin, madem ki başka asistan anlamıyor (!).merhabalar kızlar benim uzun zamandır bacaklarımda karnımda morluklar oluşuyor 1 ay geçmediği zamanlar oluyo kemiklerim kırılıyor gibi ağrılarım var bazen ağlayacak kıvama geliyor ağrısı dahiliye gittim iki defa ama hep asistanları doldurmuşlar kan alalım dedi hemotolojiye gönderdiler iki defa neyse en son yine aynı şekilde iki gün önce gönderdiler kan aldılar doktor vardı gittiğimde adam baya ilgilendi preferik yayma isteyelim mutlaka yaptır haftaya gel sonuç için dedi bende çalışıyorum hazır iizin almışken bugün gittim dün kan verdim asistan vardı kapalı bir bayan genç girdim içeri baktı işte kanı mikroskopla ama benim kanım olduğundan emin değilim çğnkü ilk sonuç çıkmadı demişti ben bişey yapamam benlik değil iç hastalığa git dedi gönderdi d vitamni yazıp doktorun kendisi yoktu açıkçası bişey analmıyor salladı bu sonuçlar e nabıze düşmez mi hala düşmedi çünkü preferik yayma kan sonuucu
Karışık geldi yazdığınız. Doktor haftaya gel demiş, niye 2 gün sonraya gittiniz? Haftaya yine gidin, madem ki başka asistan anlamıyor (!).
Hematolojide kanlar patolojide değil de odada mı değerlendiriliyor? Ne tuhafmış. Velev ki odada bakılıyor olsun, sizin kanınız diye niye rastgele birinin kanına baksın ki? Bu daha da tuhafSizin kanınızdır. O an baktığına göre sisteme de sonucu yansımıyor olabilir. Patoloji baksa yazardı.
Anormallik görmediği için kemik ağrınız için D vitamini vermiştir. Haftaya tekrar gidip önceki uzmana sonuç gösterin. Farklı bir şey söyleyecek mi?
Karışıklığın sebebini şimdi fark ettim. Noktalama işaretleri yokmuş. Bir de erkek doktorun sakallı olup olmadığını belirtmemişsiniz. Bu da konuyu anlaşılmaz kılıyor.
İş yerindeyim çok fazla telefona bakamıyorum o yüzden noktalama işaretleri koymaya vaktim yok hanım efendi. Doktorun sakallı olup olmadığı beni ilgilendirmez sanırım kapalı diye belirttiğim için biraz sorun oldu sizin içinKarışık geldi yazdığınız. Doktor haftaya gel demiş, niye 2 gün sonraya gittiniz? Haftaya yine gidin, madem ki başka asistan anlamıyor (!).
Hematolojide kanlar patolojide değil de odada mı değerlendiriliyor? Ne tuhafmış. Velev ki odada bakılıyor olsun, sizin kanınız diye niye rastgele birinin kanına baksın ki? Bu daha da tuhafSizin kanınızdır. O an baktığına göre sisteme de sonucu yansımıyor olabilir. Patoloji baksa yazardı.
Anormallik görmediği için kemik ağrınız için D vitamini vermiştir. Haftaya tekrar gidip önceki uzmana sonuç gösterin. Farklı bir şey söyleyecek mi?
Karışıklığın sebebini şimdi fark ettim. Noktalama işaretleri yokmuş. Bir de erkek doktorun sakallı olup olmadığını belirtmemişsiniz. Bu da konuyu anlaşılmaz kılıyor.
Doktor haftaya gel demesinin sebebi de şu, çalıştığımı söylemiştim daha önce gittiğim de haftalık izinim de ancak gelebileceğimi söylemiştim. O yüzdendir. Bende iş yerinden 2 saatlik bir süre zarfında izin aldığım için gitmek istedim.Karışık geldi yazdığınız. Doktor haftaya gel demiş, niye 2 gün sonraya gittiniz? Haftaya yine gidin, madem ki başka asistan anlamıyor (!).
Asistanlar ne zamandır torpille görev yapar oldu? Hematoloji yan dal uzmanlığıdır. Oradaki asistanlar hali hazırda zaten uzman doktor. Asistanlar torpilliyse uzmanlar da torpillilerden oluşuyor. Başka bahane bulunİş yerindeyim çok fazla telefona bakamıyorum o yüzden noktalama işaretleri koymaya vaktim yok hanım efendi. Doktorun sakallı olup olmadığı beni ilgilendirmez sanırım kapalı diye belirttiğim için biraz sorun oldu sizin içinevet kapalı bir kadın vardı genç, hiç birşey hakkında bilgisi olmadığı bariz belli idi. Torpille alıyorlar o yüzden hastanede ki çalışan asistanların tanılarına tam olarak güvenemiyorum. Malum iyi doktorlar hep yurt dışına gitmek zorunda bırakıldıkları için, doğal olarak insan da sorguluyor siz burada doktorun sakalı tarzında belirtmenizi iyi niyetli bulamadım üzgünüm. Umarım daha anlaşılır olmuştur. Zira sizin dışınız da herkes anlayabildi yazdığımı. Kendinizce espri yapmışsınız, fakat burada sağlık konusu açtım içime sinmeyen birşey olduğu için maskotluk yapılması için değil idi. Anladığınızı var sayıyorum, anlamadı iseniz demekki noktalama da dikkat ederek yazmadığım için değil sorun sizdedir.
aynen canım, belli partilerin adamlarını sokmak çok zor olmuyor en yakın tanıdığım arkadaşlarımdan biliyorum. sen istediğini düşünebilirsin saygı duyuyorum. güven vermiyorlar bana bilgisizleri topluyorlar en yakın zaman da erkek arkadaşımı kaybettim bilgisiz asistanların yüzünden o yüzden boş konuşmaya gerek yok yaşayan daha iyi biliyor emin ol .Asistanlar ne zamandır torpille görev yapar oldu? Hematoloji yan dal uzmanlığıdır. Oradaki asistanlar hali hazırda zaten uzman doktor. Asistanlar torpilliyse uzmanlar da torpillilerden oluşuyor. Başka bahane bulunBen de güvenemiyorum, sebebi de tecrübelerin az olması.
Koskoca sınavla giren kişiler torpille alınıyomuş. Yaw he he.