Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra kadınlar kulübüne tekrar bilgi edinmeye, danışmadan geldim...
Bu sefer 7 yaşında ve 4.5 aylık minnoş kızlarımla yazıyorum
Şundan bahsetmek istiyorum küçük kızım doğduğunda fark etmedik ama 7 günlük göbeği düşünce yikadığimda bıngıldağin üzerinde kırmızı bir leke fark ettim hemen doktora götürdüm damar sertlesmesi geçer dedi. 40 çıkmaya başlayınca kafasındakide büyümeye sişmeye başladı iyice telaşlandık medikal e götürdük oradaki doktor korkmayın tümör değil ama onkoloji ye götürüp baktırmaniz gerekiyor dedi. Tarak deymicek kanatmamaya dikkat edin dedi. Bizde Üniversitesi hastanesinde onkoloji bölümüne gittik. 2 YAŞINDAN SONRA BÜZÜŞÜP SÖNER HEMANJION DEDI ANİ BİR BÜYÜME OLURSA KALP HAPİ VERIYORLARMIS . Ayda bir düzenli olarak boyutu büyümüş mü kafasıyla aynı orantıda büyüyor mu diye kontrole götürüyoruz . Kafamı kurcalayan sağlık ocağındaki hemşire benim kızımda da var asla geçmiyor sakın ümitlenme dedi moralim bozulmadı değil tamda kafasında insan üzülüyor ister istemez .
Bebeğinde böyle bir durum yaşayan var mı ne durumda geçti mi paylaşırsanız çok mutlu olurum
TESEKKURLER