Çocuk Hastalıkları bebeklerde hemanjiom(damar genişlemesi)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

s.m18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
252
12
298
Diğer
kızlar 3 aylık bi kızım var allah bağışlasın,doğuştan sol göğsünün yanında hafif bi morluk gibi vardı,görenler bu gül,doğum lekesi dedi,bu ay o leke kırmızı olmaya ve kabarmaya büyümeye başladı, gül zamanı ondan böyle oluyo dediler ama benm aklıma takıldı,aile hekimimiz hemanjiom dedi,eğer büyüme yaparsa çocuk dr götürün dedi bende hemen götürdüm doktorumuza
çok şükür korkulacak biyerde çıkmamış,kafasında ,yüzünde çıksaydı tehlikeli derdim ama korkulacak biyerde değil,7 yaşına geldiğinden kendiğinden geçecek,yalnız dikkat edeceksiniz orası kanamayacak kanarsa hemen bastirin,kanaması dinmez hemen dedi,şimdi problem değil tabide bu çocuk yürümeye başladığında düşecek illaki nasıl koruyacam,allah başka dert vermesin tabi ama kafamı kurcalıyo bu durum,benzer durumlarda olan varmı

benimde 1 yaşında bebeğim var doğduğunda tam bıngıldağın üzerindeydi hafif bi kırmızılık. fakat gün geçtükçe şişti ve şu an sabit durumda bende 3 ayrı doktora götürdüm sana söylenenlerin aynısını söylediler. büyüdükçe geçer dediler. şimdi aynı boyutta sadece ağlayınca biraz şişiyor acil şifalar inşallah düşecek diye aklım çıkıyor

benimde 1 yaşında bebeğim var doğduğunda tam bıngıldağın üzerindeydi hafif bi kırmızılık. fakat gün geçtükçe şişti ve şu an sabit durumda bende 3 ayrı doktora götürdüm sana söylenenlerin aynısını söylediler. büyüdükçe geçer dediler. şimdi aynı boyutta sadece ağlayınca biraz şişiyor acil şifalar inşallah düşecek diye aklım çıkıyor

saol cnm cvp verdiğn için,şimdi problem değil kucakta ama yürümeye başladığında nasıl koruycm kuzumu,illaki düşecek,bide oranın derisi çok ince,banyo yaparken nasıl koruyosunuz

1 dk bile bırakamıyorum onu yanlız başına artık evdeki mobilyaları pamukla kaplayacak noktaya geldik kafasını çarparsa diye. çünkü doktor çok dedi kanarsa durmaz diye yavrumun kafasını gördükçe üzülüyorum her durumda çok zor ya görenler diyo düştümü diye

1 dk bile bırakamıyorum onu yanlız başına artık evdeki mobilyaları pamukla kaplayacak noktaya geldik kafasını çarparsa diye. çünkü doktor çok dedi kanarsa durmaz diye yavrumun kafasını gördükçe üzülüyorum her durumda çok zor ya görenler diyo düştümü diye

cnm ya allah yavrularımızı korusun inşallah,bizede dedi dr kanarsa çok zor diner diye,bide kalabalık bi aileyiz,çocuk çok var,onlar düşürecek bi zarar verecek diye çok korkuyorum,herkes dikkat ediyo ama,yürümeye başlayınca nasıl koruycam,bide görünmeyen açık olmayan biyerde ya kanarsa göremezsek,allah başka dert vermesin ama çok dikkat etmemiz lazım

cnm ya allah yavrularımızı korusun inşallah,bizede dedi dr kanarsa çok zor diner diye,bide kalabalık bi aileyiz,çocuk çok var,onlar düşürecek bi zarar verecek diye çok korkuyorum,herkes dikkat ediyo ama,yürümeye başlayınca nasıl koruycam,bide görünmeyen açık olmayan biyerde ya kanarsa göremezsek,allah başka dert vermesin ama çok dikkat etmemiz lazım

amin canım allah korusun yavrularımızı tek ümidimiz büyüdükçe geçer demeleri sabırsızlıkla o anı bekliyoruz işte allah kolaylıklar versin sanada

benim kızımın da saçlarının arasında var hemanjiyom gün geçtikçe şişiyo çok üzülüyorum gördükçe çocuk doktorları beklememiz gerektiğini söylediler. ama ben bir de cildiyeye götürücem ya da başka hangi bölüme göstermek gerekir?

kızlar 3 aylık bi kızım var allah bağışlasın,doğuştan sol göğsünün yanında hafif bi morluk gibi vardı,görenler bu gül,doğum lekesi dedi,bu ay o leke kırmızı olmaya ve kabarmaya büyümeye başladı, gül zamanı ondan böyle oluyo dediler ama benm aklıma takıldı,aile hekimimiz hemanjiom dedi,eğer büyüme yaparsa çocuk dr götürün dedi bende hemen götürdüm doktorumuza
çok şükür korkulacak biyerde çıkmamış,kafasında ,yüzünde çıksaydı tehlikeli derdim ama korkulacak biyerde değil,7 yaşına geldiğinden kendiğinden geçecek,yalnız dikkat edeceksiniz orası kanamayacak kanarsa hemen bastirin,kanaması dinmez hemen dedi,şimdi problem değil tabide bu çocuk yürümeye başladığında düşecek illaki nasıl koruyacam,allah başka dert vermesin tabi ama kafamı kurcalıyo bu durum,benzer durumlarda olan varmı

mrba cnm bnm oğlumda da var ama bildğn morluk dr gtrdk damarlardan kaynaklanıo dedii ama geçmioo bnmde kafama çok takılıo

benim kızımın da saçlarının arasında var hemanjiyom gün geçtikçe şişiyo çok üzülüyorum gördükçe çocuk doktorları beklememiz gerektiğini söylediler. ama ben bir de cildiyeye götürücem ya da başka hangi bölüme göstermek gerekir?

yüzeyde olanları estetik ve plastik cerrahlarında uzmanlık sahasına giriyor

Mrb leyli çok uzun zaman olmuş ama şimdi ne durumda kızın hemojiom büyüdü mü yada farklı bişeyler yaptın mı

Kizlar benim de 32gunluk kizimin gozunun kenarinda var kahroluyorum korkuyorum ölücem uzuntuden yok mu bi tedavisi veya aranizda kendikiginden gecen var mi

Merhaba S sfyvz benim 2 aylık kızımda da dol bacağında diz kapağının arka tarafında var. İnternetten okudum şimdi de gerçekten çok korktum. Üzüntüden öleceğim :( sanki göz kapağında da var gibi. Körküğe bile yol açıyomuş. Şimdi uyku tutmadı beni çok endişeleniyorum. Melek'ler korusun yavrularımızı :( :( :(

Merhaba S sfyvz benim 2 aylık kızımda da dol bacağında diz kapağının arka tarafında var. İnternetten okudum şimdi de gerçekten çok korktum. Üzüntüden öleceğim :KK43: sanki göz kapağında da var gibi. Körküğe bile yol açıyomuş. Şimdi uyku tutmadı beni çok endişeleniyorum. Melek'ler korusun yavrularımızı :KK43: :KK43: :KK43:
Canim bizimki de goze yakin diye takip ediyoruz goz dr u kesin bir dille bunun ciltle ilgili gecici bi durum oldugunu belirtti gözle alakası yok dedi

Kızlar benim bebeğimde de var 3 aylık şuan bizimki şişlik şeklinde ve hafif mor. Kulağının altında doktor çok hızlı büyüyor o yüzden ilaç tedavisi uygulayacağız dedi 3 gün hastanede yatacağız
Sizin bebeklerinizin Nasıl durumu

Kızlar benim bebeğimde de var 3 aylık şuan bizimki şişlik şeklinde ve hafif mor. Kulağının altında doktor çok hızlı büyüyor o yüzden ilaç tedavisi uygulayacağız dedi 3 gün hastanede yatacağız
Sizin bebeklerinizin Nasıl durumu
Benimkinin bacağındaki geçmeye başladı gibi. Deri genişledikçe normal ten renkleri az az görünmeye başladı çok şükür. Dr Ü da gördü toparlayacak dedi. Ama göz kapağındaki büyüyo gibi. Bacaktaki değil de gözdeki önemli zaten. Dr A dedim körlüğe varan sonuçlar sığabiliyormuş dedim. Gözünün içinde değil ki dedi. Kapağındaki sadece estetik sorun olur. Onu kafaya bile takmayın. Estetik cerrahiyle hallolur dedi. Zaten hemanjiomun %90 ı geçiyormuş. Umarım bebeklerimizin de geçer. Ben baştan çok korkmuştum ama dr beni çok rahatlattı. Bebeğinin de geçer umarım müdahale ye gerek kalmadan.