sol koltuk altımda sırta yakın yerdebir şişlik oluştu ağrısı koluma kadar vuruyor noroloji doktoruna göründüm ultrason ve mr sonucuna göre hemanjiom teşhisi konuldu yani damarsal iyi huylu tümör senede bir mr çektirip değerlindirilecek veya alınacak .. böyle bişey başına gelen varmı ağrıdan kurtulamadım başka tedaviside yokmuş kötüye gitme olasılığı nedr onuda bilmiyorum .bu konuda beni bilgilendirecek varmı arkadaşlar
sol koltuk altımda sırta yakın yerdebir şişlik oluştu ağrısı koluma kadar vuruyor noroloji doktoruna göründüm ultrason ve mr sonucuna göre hemanjiom teşhisi konuldu yani damarsal iyi huylu tümör senede bir mr çektirip değerlindirilecek veya alınacak .. böyle bişey başına gelen varmı ağrıdan kurtulamadım başka tedaviside yokmuş kötüye gitme olasılığı nedr onuda bilmiyorum .bu konuda beni bilgilendirecek varmı arkadaşlar
arkadaşım merak etme hemanjiom kötü bişey değil benimde karaciğerimde var
yılda bir kontrol yeterli olucak büyürse ki çok az bi kısmı büyüyo
alınır basit bişey boşa üzülme
arkadaşım merak etme hemanjiom kötü bişey değil benimde karaciğerimde var
yılda bir kontrol yeterli olucak büyürse ki çok az bi kısmı büyüyo
alınır basit bişey boşa üzülme
sağol canım ya bide ağrısı olmsa peki karaciğerinde olduğunu nasıl anladın .. benimgöğüse yakın diye biraz ürktüm mr çekildikten sonra sonucu beklemek çok zor oldu