Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni evlenecek olan arkadaşlar ve ya evli olanlar ilk gece duştan sonra vücudunuza kullandığınız ve memnun kaldığınız ,duyduğunuz,bildiğiniz nemlendiriciler var mı?
Kızlar nasıl bir bakım yapacaksınız? Paylaşalım mı?
Avon'un 2 çeşit yeni çıkan scrubu var.
Onları tavsiye edebilirim, ben bunu kullanacağım.
Benim nişanlım çilek kokusunu çok sever
Ben her ikisini de denedim, losyon değiller vücut arındırıcı banyoda kullanılan scrublardan.
Ölü deri atmaya, cildi temizlemeye ve aynı zamanda da yumuşacık yapmaya yarıyor.
İnanılmaz koku bırakıyor tende, şimdilik 2 farklı kokusu var sadece, fakat ilerde çıkartırlarmı farklı bir koku daha bilmiyorum.
İlk gördüğümde hemen almıştım, severim bu tarz ürünleri, kullandıktan sonra çeyizime de koydum 1 tüp :)
Ürünler:
Ben genelde önce cildimi güzelce bir sabunlarım, kirleri arındırmak için.
Sonra bu tarz bir scrub uygularım, o zaman hem kokusu daha kalıcı oluyor, hemde etkisi daha iyi oluyor.
ben de vanilya yağını yeni keşfettim.. önceleri banyodan sonra johnsons baby yağı kullanıyordum, hala da vazgeçmiş değilim :) yumuşacık yapıyor, hatta popodaki portakal kabuğu hissini oldukça kaybediyor. vanilya yağını ise yeni keşfettim. nişanlım bayıldıı :)) hem yumuşacık hem de hafif kaygan yapıyor. ayrıca kokusu çok hoş ve oldukça da kalıcı. yağı sürüp misafirliğe gittim ve arkadaşım parfüm sandı :)) sabah uyandığımda bile hala kokuyordu:) ayrıca afrodizyak olarak da bilinir. daha sürerken bile ısınma hissi yaratıyor )
Canım aktardan falan mı aldın var mı bi markası tipi,şekli