M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
hıyarlı baba da çok yakışıklı
evet cnm :asigim:
çok komik adam normal duruşuna bile gülesim geliokaydirigubbakcemile3
aynen kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıyarlı baba da çok yakışıklı
çok komik adam normal duruşuna bile gülesim geliokaydirigubbakcemile3
kedi,uzulme ablam ben sana gidip sahini istiycem,senden iyisi samda kayisi,dime ama,,,kaydirigubbakcemile3
dimi apla ya benden iyisini mi bulcak bi yanındaki kıza bak bide bana bak yaa mafoldumben
isteyelim onu :asigim:
he yaa,sirf seni kiskandirmak icin baska kizlarla geziyo o bana soyledi ben biliyom,,
ama bu isler aceleye gelmez du bi bakalim,oyle kolay degil kedimizi evlendirmek,,,bakalim ne gibi meziyetleri var dime ama aylik kazanci nedelikafaduldenyemek biliymi,ev isi,cocuk bakabilirmi,,bunlari bilmek lazim,,,,
:smiley-cool:
çok tatlı yaa ben buna kara yılanda aşık olmuştum opuyorumnanaktan
sokakta böyle bi tip laf atsa kacarım..kaydirigubbakcemile
komik diye seviliyor bence bu kadar fisfisfis
Kesinlikle komik diye sevmiyorum ben
fiziğini ve yüzünü çok seviyorum :asigim:
Zevkler iştee yerimseniben
ama bıyıksız cok kötü kabul etkaydirigubbakcemile3
Ayy gerçekten kıskandırmak için mi yapıo delikafadulden
Biliodum zaten böle olcaını :dilcikar:
Apla heralde bkm'den iyi para alıyodur,ev işini çoluk çocuğu ben hallederim yeterki benim olsun :asigim:
kizim bu kadarda alttan alma,sonra biner ustune(pardon tepene kaydirigubbakcemile3)gorursun senyerimseniben
Ayy gerçekten kıskandırmak için mi yapıo delikafadulden
Biliodum zaten böle olcaını :dilcikar:
Apla heralde bkm'den iyi para alıyodur,ev işini çoluk çocuğu ben hallederim yeterki benim olsun :asigim:
kizim bu kadarda alttan alma,sonra biner ustune(pardon tepene kaydirigubbakcemile3)gorursun senyerimseniben
ama seviom işteee :asigim: