Günaydın herkese öncelikle uzun soluklu bi yazı olacağı için şimdiden özür diliyorum. kısaca anlatmaya calisicam hikayemi.
2011 de evlenip çok planlaması yaptığımızda bu işin bu kadar zor olacağını tahmin bile edemezdik. evet düzensiz adetlerim ve pko olsada her ay adet gören biriydim. bıkac ay deneme sonrası hamile kalmayınca Dr a gittik. progestan başladı. adetler düzene girdi ama hala hamile kalamamistim. klomeen tedavisine başlandı. her ay 3-4tane yumurta olusmasina rağmen yine olmuyordu. doktorumu değiştirme kararı aldım. sonra ki doktoruma yaşadıklarımı anlattım bu arada eşimde spermiyogram testi yaptırdı temiz çıktı. ve doktordan hsg cektirmesini istedim. hazırlıklar tamamlandı hsg çekildim ve o da ne. bir tüpum tıkalı diğeri minimal açık neredeyse o da tıkalı. ameliyat kararı verildi. ameliyat oldum ve tüpler açıldı. şansımız çokken aşılama yapalım hemen dedi doktor. ve ameliyattan 1 ay sonra aşılama oldum ve yine olmadı. bir ay sonra yani hiç bir beklentimin olmadığı ay hamile kaldım. şimdi kızım 3 yaşında.
Şimdilerde yine bebek istiyoruz ve malesef ki 20 aydır olmuyor. yine tüpüm tikalidır diye suphelendim ve tekrar bi hsg çektirdim kesinlikle tıkalı olacağını düşünüyordum ama tertemiz çıktı çok şükür. geçen ay sadece klomen bu ay klomen ve ovitrelle kullandım ve sonuç bekliyorum. bugün ovitrelle sonrası 6. gün beklemek çok zor.
Evet benim hikayem de böyle. birbirimize dua edelim inşallah. bu arada dua etmek çok önemli ben hamile kaldığım ay Meryem süresini okumuştum. şiddetle tavsiye ederim.
Benim ilk oğlum kolay geldi coo bekletmedi ama ikinci gelmiyor klomen ovitrelle bunları bende kullandım 1 defalığına ama yine olmadı
Bende bu ay hsg çektirdim sorun yok esimde sorun yok 25 yasındayım millete olmuyor diyince gülüyorlar Nasıl anlamazlar aklım almıyor
Her neyse hepimiz icin hayırlısı olsun
Benim ilk oğlum kolay geldi coo bekletmedi ama ikinci gelmiyor klomen ovitrelle bunları bende kullandım 1 defalığına ama yine olmadı
Bende bu ay hsg çektirdim sorun yok esimde sorun yok 25 yasındayım millete olmuyor diyince gülüyorlar Nasıl anlamazlar aklım almıyor
Her neyse hepimiz icin hayırlısı olsun