Hem sindiriminiz dzelsin,hem stnz artsn ister misiniz?

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.179
34
358
bayanlar olarak çoğumuz sindirim zorluğu yaşıyoruz.
bunun için lifli gıdalar tüketmek şart.

bazılarımızın da sütü ne yazıkki bebeklerimize az geliyor
artırmak için yemediğimiz şey kalmıyor.

hamileliği yeni atlattık,coğumuzda kilolar yerli yerinde duruyor.
çok yememek ama aç da kalmamak lazım.

şimdi bu saydıklarımın hepsine birden cok güzel birçözüm olabilecek birşey var.

yulaf..

marketlerde satılan yulaf ezmesi tüketildiğinde sindirimi inananın 1 günde yoluna koyuyor.
sütü inanılmaz artırıyor ve de tok tutuyor.
kesinlikle deneyin diyorum.

sabhaları kahvaltıda bir kase yulaf ezmesini süt veya yoğurtla karıştırıp tüketin,bana dua edeceksiniz:jeyyar:
ben içine tat versin diye minik minik elma da doğruyorum,süper oluyor:lepi:

Son düzenleme:
bhk şimdiden teşekkür canım sındırımı duzenledığı doğru annem kullanıyor bağırskların da problem var ama sütü arttırdığını duymamıştım ben bır koşu markete gıdıyorum :))))))))

canım benim ya ilk işim hemen yulaf almak :) inşallah faydasını hemencecik görürüm.malesef hala sindirim güçlüğü çekiyorum.bide sanki ilk günlerdeki gibi sütüm tam dolmuyormuş gibi hissediyorum.hamilelikte herşeyi dener olduk yapar olduk.doğumdan sonrada bebeklerimiz için herşeyi yapmaya devam ediyorum.duyduğum herşeyi dener oldumm :)

önerin icin tesekkürler canim
yulaf dedigin corn flakes oluyor deilmiCADIARZU
benimde sindirim sorunum var sütüm bol geliyo Allah a sükür ama yaramiyo bebegime kilosu düsük gidiyo:çok üzgünüm:
bunada etkisi varmidir acaba:uhm:

cornflakes değil canım.
aynı onun gibi kutuda.
etinin lifalif yulaf ezmesi.
karton kutularda satılıyor.

bebeğin kilosu için de sütün kalitesini artırmaya çalış istersen.
her besinden almaya calış.
hergün süt yumurta yoğurt et yeşil sebze yemeye çalış..

bhk canım teşekür ederim bende hemen deneyeceğim büyük marketlerde oluyor mu acep

Ben hamileliğimde cornflakes tükettim ama beğenmemiştim atmıştım acaba eti ninki nasıl

cornflakesi beğenmediysen yulafı büyük ihtimalle yiyemezsin,tadı tuzu olmayan bişey çünkü.
ben ilk olarak 1.5 sene falan önce almıştım ama yiyememiştim.
ama şimdi faydasını görünce iştahla yiyorum walla

bhk canım teşekür ederim bende hemen deneyeceğim büyük marketlerde oluyor mu acep

çok küçük olmayana hemen hemen her markette oluyor canım..
cornflakes bölümüne bakarsan kesin bulursun:1hug:

sindirim için o da faydalı olur .
ama süt için durum ne olur bilemiyorum..

canım çok sağol ilk iş bunu almak olacak benim.
malum sütü artırıyormuş benim için süper olacak.

arkadaşlar sindirimi sütte düzeltiyo amasütü artırıyo deyince bende alıyım zaten dnemediğim bi o kalmıştı

arkadaşlar sindirimi sütte düzeltiyo amasütü artırıyo deyince bende alıyım zaten dnemediğim bi o kalmıştı

walla benim kadar süt içen az vardır ama hiç de düzeldiğini görmediğim şu sindirimimin..
yulaf bile zor toparlıyor beni...

BHK sağol canım ben de önerin üzerine aldım. hakikaten faydasını gördüm. öpüyorum seni.

bende aldım denenmeye başaldım bakalım ne olcak benimde sindirim problmmmeim var sütütm iyi geliyosdu ancak yetmediğini düşündüm bakalımne olcak

bende aldım bugün yulaf ezmesi...inş faydası olur süt için...deneyeyim yazarım gelişmeleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…