Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elhem salıncak hem beşik olabilen salıncak arıyorum...
merhaba ben satıyım canım sana şarjlı fişe takıyosun kendi sallanıyor kocaman bişe deyil yatağın yanına kouyosun yatak boyunda al çocuğunu doyur yatır 380e aldık 3 yıl garantili 9 ay oldu alalı kullanamadık ben yanım da yatırmaya alıştım
merhaba ben satıyım canım sana şarjlı fişe takıyosun kendi sallanıyor kocaman bişe deyil yatağın yanına kouyosun yatak boyunda al çocuğunu doyur yatır 380e aldık 3 yıl garantili 9 ay oldu alalı kullanamadık ben yanım da yatırmaya alıştım
fotoğraf koyar mısın fiat ne kadar düşünüyorsun ana kucağı gibi küçük mü sepet beşik gibi salıncaklar varya küçükken yatırılanlar yeni doğan yatırılacak salıncak istiyorum.
ömre bedel bnde konu açtım orda fotosuda war bi bak istersen bebeğim yeni doğduğunda almıştım we çok memnundum ama artık büyüdü we sıkıldıı için satıyorum ayarlanabilen koltuğu we mama sandalyesi olarakta kullanılabiliyo kumandalı 6 müzikli we titreşimlidir yeni doğanlar için anakucağı pozisyonuda oluyo