Bebek İkinci El hem salıncak hem beşik olabilen salıncak arıyorum...

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
merhaba makul fiyata hem salıncak hem beşik olabilen sallanan salıncak arıyorum müzikli olabilir.satmak isteyenler bana ulaşsın...

merhaba ben satıyım canım sana şarjlı fişe takıyosun kendi sallanıyor kocaman bişe deyil yatağın yanına kouyosun yatak boyunda al çocuğunu doyur yatır 380e aldık 3 yıl garantili 9 ay oldu alalı kullanamadık ben yanım da yatırmaya alıştım

bende var salıncak müzikli değil normal slaıncaklardan ama arkası 4 kademe felan yatıyor 5 noktalıda emniyet kemeri var $BABYHOPE-SALINCAK-BEBEK-SALINCAGI-TAM-YATARLI__55174793_0.jpg
bendeki rengi lacivert ve sarı

merhaba ben satıyım canım sana şarjlı fişe takıyosun kendi sallanıyor kocaman bişe deyil yatağın yanına kouyosun yatak boyunda al çocuğunu doyur yatır 380e aldık 3 yıl garantili 9 ay oldu alalı kullanamadık ben yanım da yatırmaya alıştım

bu dediğin nasıl bi beşik cnm foto koyabilirmisn

fotoğraf koyar mısın fiat ne kadar düşünüyorsun ana kucağı gibi küçük mü sepet beşik gibi salıncaklar varya küçükken yatırılanlar yeni doğan yatırılacak salıncak istiyorum.

ömre bedel bnde konu açtım orda fotosuda war bi bak istersen bebeğim yeni doğduğunda almıştım we çok memnundum ama artık büyüdü we sıkıldıı için satıyorum ayarlanabilen koltuğu we mama sandalyesi olarakta kullanılabiliyo kumandalı 6 müzikli we titreşimlidir yeni doğanlar için anakucağı pozisyonuda oluyo

X