- 14 Mayıs 2023
- 20
- 18
- 30
- Konu Sahibi firuzecaglar
Merhaba arkadaşlar transferimin 3. Gunu karnım sismeye başladı ve doktoruma gittik hafif ohss dedi sivi kisitladi idrarini takip et dedi idrar çıkışı önemli dedi gebelik tutarsa ileri gidebilir dedi. Ertesi gün 5 aylık hamile gibi olmuştum kusma ile birlikte doktora gittik ve karnimdaki sivi giderek artıyormus beta testim de pozitif çıkmıştı sevinsek mi üzülsek mi bilemedik çünkü resmen boğuluyor gibiydim doktor geçecek geçmezse zeynep kamilin açiline başvurun dedi ve o gece acillik oldum resmen çok kotuydum hemen yatış yaptılar 10 kg almışım bel çevrem normal bel çevremden 15 cm fazlaydı nefes alamıyorum sürekli kusuyorum çok çok kötüydü hemen sonda taktılar iki gün takip ettiler serumla ama solunum sesleri kötü olunca vajinal yoldan girip 2 lt sivi boşalttılar o sivi boşaltmaa çok ağrılı geçse de beni sadece 1 gün rahatlattı ertesi gün tekrar karnıma igne batırarak 3 lt sivi boşalttılar toplamda 6 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum ama tamamen iyileşerek değil beta arttıkça bu süreç uzayacak dediler gerçekten de dedikleri gibi oldu şuan 10 gündür evdeyim kusmam yok ama karnım hala 7 aylık hamile gibiyim ve ikizlerime hamileyim bu süreci yakın zamanda geçirip atlatan ve bana güzel tecrübeleri ile destek olabilecek olan var mı o kadar ihtiyacım var ki her günüm ağlamak ile geçiyor ben ilk zamanlarımı hiç böyle hayal etmemiştim yediğim içtiğim yaptığım hiç bir şeyden keyif almıyorum eşim üzülmesin artık diye kendimi her şeye zorluyorum.. ne zaman geçecek bu günler her anım dua ile geçiyor