- 9 Nisan 2011
- 27
- 2
-
- Konu Sahibi snowwhiteprincess
bence çok pahalı olmayan batıya gelene kadar yani yerleşik düzene geçene kadar kullanabileceğin normal bir koltuk takımı al.kiracı olduğun için gideceğin başka bir eve köşe uymayabilir.ayrıca büyük bir köşe bile alsan bence köşeler salona uymuyor.oturma odanda ayrı olmıycağını düşünürsen koltuk takımı mantıklı.yine de sen bilirsin canım...[/QUOTE
evet mantıklı :) dediğin gibi normal bir koltuk takımı daha uygun olacak. çok teşekkür ederim fikrini söylediğin için.
gerçekten tam hayalimde canlandırdığım salon :) masa, konsol ve köşe+1 berjer. çok teşekkür ederim paylaştığın için. ayrı olarak oturma odası kullanıyor musun peki yoksa bu dediğim gibi hem günlük hem misafir ağırladığın salon mu? çok şık köşe takımın markası ne acaba?
Kullanmıyorum tatlım...Bana çok anlamsız geliyor bir koltuk takımının alınıp senelerce bir odada eskiyip gitmesi...Misafir odası yapılıyor ama misafir geldiğinde de oturma odasında ağırlanıyor yok yere bir odayı işgal ediyor...Oturma odam da misafir odam da burası...Sadece küçük bir odamız var oraya da küçücük bir köşe takımı aldık misafir gelirse kalsın diyeEvimiz kira olacağı için koltuk takımına cesaret edemedik biz sığmaz diye daha öncede dediğim gibi koltuk takımlarının en kullanışlısı bile çok yer işgal ediyor...Ama köşe takımı öyle değil odanın şekline göre ayarlanabiliyor...Köşe takımı mı mim mobilya diye sokak arasında ki mobilyacıdan aldık...Toplam maliyeti 3500 tl civarı
kesinlikle aynısını düşünüyorum. ben de sizin bu güzel salonunuz gibi bir salon istiyorum tam olarak ev alana kadar beni en iyi şekilde memnun edecek bir tarzda. mutlulukla oturmanızı dilerim ailenizle. :)
birkaç ay sonra yeni evimize taşınacağız şu an 3+1 deyiz 2+1 e geçeceğiz eşyaların bazılarını yenilemeyi düşünüyoruz salona bir ara köşe düşündüm ama vazgeçtim biz salona yatak olabilen koltuklardan almak zorundayız oda sayımız az olduğundan köşe alsak dekoru değiştirmek istesem sıkıntı olur ki ben zaman zaman değiştiririm kızımın odasına da yatak olabilen bir kanepemiz var ya onu koyacağız ya da belki ufak bir köşe alırız yatak olabilen yine misafir için tabii sandıklı da olmaları gerekiyor ev küçük olunca depolama sıkıntı oluyor yeni evlenecekmişsin daha ilerisini de düşün