- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
- Konu Sahibi Papatya1610
Cok sevinirim gercekten nasil olacak acaba bana yardım edebilir misiniz?Papatya1610 sayıdan düşerseniz daha kolay olur.Yardım gerekiyorsa yardım edebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sevinirim gercekten nasil olacak acaba bana yardım edebilir misiniz?Papatya1610 sayıdan düşerseniz daha kolay olur.Yardım gerekiyorsa yardım edebilirim
Ben de 50 tane okudum Rabbim şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallahArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
100 tane aldım canımKADİR GECESI GRUBU BU DUA BAŞLIĞINI ACAN KARDESIMIZ LENF KANSERİ VE HEMDE HAMİLE NECM SURESININ 58. AYETINI DAĞITIYOR LÜTFEN SIZLERDE ARKADASIMIZIN ŞİFA BULMASI ICIN OKUYUN DUALARINIZI EKSIK ETMEYİN
1 KEZ DEGIL BENCE BIRÇOK KEZ 70.000 OKUNABILIR
@Tavuk_suyu_
Morrmeneksee
@Yorgunkus
@Magnifiaque
@yakut1
@Ssevincli
burcusami
@Nayro
@Arelarven
@tiniminihaniim
@tiniminihaniim kard.
@zinciriye
@Morm
@28mn
@MoonfacedMom
@Myhomes
@namaste21
@Ceren0134
@namaste21 kızı
@Ayzelin
@CherryQueen
@oziko_53
@Mintimint
@Gelincik78
@Asiltutku
@karamelli001
@Pinkpotter
@Ballikabak
@Taze fasulye
@Kzbnylmz
@arkadasimes
@Yazarhanim
@Zeynep 0666
@rana20
@beratbedirhan
@mavikelebek34
@Umut_2019
@Saliha40
@Buluts34
@humanbeings
@Catlak-kurabiye
@in_cim
@Zerre
@Nilay5454
@mutlulukbenihicbirakma
@Aselhannn
@Whiterose89
@Mimariye
@Mucizemm222
@aysenurt3991
@glstanak
@Asaletanne
@Ssevincli ablası
@SoLeiL12
@Ruzgarruya
5 528mucizemmm
@Asiltutku annesi
@theia07
@ibiynentosi
@mutlulukbenihicbirakma kardesi
@mutlulukbenihicbirakma annesi
@agustos72
@rana20 annesi
@rana20 kardesi
@kevsersoylu
@Life light
@Mintimint annesi
@H M
@Rubella86
@Birbilsem1132
@MaviKuplik
@Leyl-i-fer
@Birdemetumut
@Kahve __Kokusu
@melankolimm
@kavs-i kuzah
@BereliPenguen
@zey_nep
@Assos32
@daisyko
@Maviayyy
@Maviayyy anne
@Maviayyy kardesı
@28mn annesi
@ZeyElif
@Vavin
@Pemberenkli66
@Blue_Peri
@muhursuzpusula
@ummhnisa
@Nana929
@namaste21 eşi
Sayıdan düşme nasil oluyor ben bilmiyorum yol gösterirseniz cok sevinirim
20 tane okodum Rabbım sızıe acıl sıfalar nasıb etsın bebegınızı saglıkla kucagınıza almanızı nasıb etsın ınsallahArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
50 tane okudum. Allah yardımcın olsun. Senin sağlığın yerinde olsun bunu veren Rabbim başka da verir. Umarim hem kanserden kurtulur hem bebeğini kucağına alabileceğin bir yol olur içini ferah tut herşey Allahın izniyle yoluna girerArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
10 tane okudumArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Allah şifalar versinArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Papatya1610 sayıdan düşerseniz daha kolay olur.Yardım gerekiyorsa yardım edebilirim
Geçmiş olsun Allah yavrunuzu ve sağlığınızı size bağışlasın.. 15 tane okudum şifa olsun dilerimArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Allah şifa versin. Hem iyileşin hem de bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. Ben de yıllarca defalarca tüp bebek tedavisi gördüm. Allah size çok büyük bir mucize bahşetmiş inşallah korusun mucizesini. 50 tane okudum.
Cok tesekkur ederim gerçekten iyi ki varsınız
Canım senin ve bebeğin için dua edeceğim rabbim sana şifa versin, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883