- 2 Ağustos 2013
- 34.300
- 102.429
- Konu Sahibi Papatya1610
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canım sorun olmaz inşallahBende boyle bildigim icin okudum ama kizlar okuyamam yazinca acaba dedim
50 adet okudum Allah kabul etsin inşallah Rabbım Şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah. Rabbım bebeğinizi size sizi de bebeğinize bağışlasın inşallah bir mucize olsunArkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Allah rızası icin bana dua okur musunuz? Ne kadar okuduğunuzu da bana bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Eki Görüntüle 2843883
Canim kalan 2550 sanirim.. sweetgirlcandy daha iyi bilir..Kizlar ben anca geldim geri kalani ben okuycam ve size yazicam 2810 hepsinin anca oturabildim
KALAN 2.550 canimKizlar ben anca geldim geri kalani ben okuycam ve size yazicam 2810 hepsinin anca oturabildim
İnsaAllah kuzumAllah kabul etsin canım sorun olmaz inşallah
Tamam kuzum o zaman ben başlıyorum okuyorum hepsini ve size bildiriyorumKALAN 2.550 canim
2.450 oku canımTamam kizlar ben okuyorum 2550 o zaman
100 adet daha alan oldu sen azar azar okuyup bildirirsen daha iyi olur çünkü halen alan oluyor. Allah kabul etsinTamam kuzum o zaman ben başlıyorum okuyorum hepsini ve size bildiriyorum
Tamam kuzum o zaman cok cok özür dilerim niyetlendim okumaya ama komşularım geldi caya ve suan gittiler ben okuyup bildiriyorum100 adet daha alan oldu sen azar azar okuyup bildirirsen daha iyi olur çünkü halen alan oluyor. Allah kabul etsin
2.450 verdim size bittiTamam kuzum o zaman cok cok özür dilerim niyetlendim okumaya ama komşularım geldi caya ve suan gittiler ben okuyup bildiriyorum
Niye özür diliyorsun kuzum olurmu öyle şey senin niyetin önemliTamam kuzum o zaman cok cok özür dilerim niyetlendim okumaya ama komşularım geldi caya ve suan gittiler ben okuyup bildiriyorum
Tamam xok teşekkür ederim heme okuyup size bildiririm Allahını izni ile2.450 verdim size bitti
Olede ben söz verdiğimiz yaparim ilk defa oldu geri kalani bende okuyup bildirixem size cok teşekkür ederimNiye özür diliyorsun kuzum olurmu öyle şey senin niyetin önemli