Hem kaliteli hem ucuz mu olsun :)satış durdurulmuştur..

bilemedimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
319
10
118
Sivas
Canlarım zayıfladığım için giyemediğim kıyafetlerimi satıyorum yada dolabımda öylece duranları.. :) Hepsini tek tek koyup açıklamalarınıda yapacağım zorlanmayın sizide yormayayım diye.. :) Herkesi bekliyoruumm :))
Fiyatlar değişmiştir ürünü beğenin fiyatta anlaşırız..

Son düzenleyen: Moderatör:

bedeni s-m. ben bir hevesle aldım bunu ama giyemedim bir türlü çevremdeki herkeste beğenir ama kısmet olmadı işte. öyle bekliyor dolapta giymedim diğerlerinden sıra gelmedi en fazla 5 kez giymişimdir:) soldaki renk ile aynı diğeri makineden dolayı biraz tuhaf çıkmış :) 80 liraya satıyorum..

rengi acı kahve 34 36 beden resimlerde rengi tam belli olmamış ama acı kahve arkadaşlar. 15 tlye satıyorum..

ne oluyorsa resimler ters çıkıyor sinir oldum :) bunuda severek aldım rengi lacivert koyu lacivert resimde siyah gibi durmuş bununda bedeni L. 25 tl..

kotondan almıştım bunuda ama sadece 1 kez giydim çünkü geniş paça giyemediğimi anladm :) siyah rengi. fiyatı 20 tl bedeni 25 (normalde 26 giyiyorum ama bu oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…