• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem İşde Çalışıp Hemde Kpss ye Çalışan Arkadaşlar Burda Toplanalım..

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Arkadaşlar ben hafta içi 8.30 dan 7.30 kadar cumartesi de 8.30 dan 5 e kadar çalışıyorum haftasonu akşam kursları var 2 gün aat 7 de ona gitmeyi düşünüyorum işden eve gelincede çok yorgun olmazsam çalışabilirsem gelince çalışamazsam sabah biraz erken kalkıp çalışmayı düşünüyorum böyle benim gibi arkadaşlar varmı hem çalışıp hem sınava hazırlanan:52:(Bu arada ben önlisans bilgisayar proğramcılığından girecem)

Son düzenleme:
bu sene bende kpss önlisansa hazırlanıcam tabi inşallah :24::24::24:

bende hem çalışıp hem kpss ye girmeyi düşünüyorum bakalım becerebilirsem tabi :9:

Arkadaşlar ben hafta içi 8.30 dan 7.30 kadar cumartesi de 8.30 dan 5 e kadar çalışıyorum haftasonu akşam kursları var 2 gün aat 7 de ona gitmeyi düşünüyorum işden eve gelincede çok yorgun olmazsam çalışabilirsem gelince çalışamazsam sabah biraz erken kalkıp çalışmayı düşünüyorum böyle benim gibi arkadaşlar varmı hem çalışıp hem sınava hazırlanan:52:(Bu arada ben önlisans bilgisayar proğramcılığından girecem)

:9::9::9: aynı bölüm mezunuyuz ve hem çalışıp hem kpss hazırlanıyorum bende çok oldumu mezun olalı canım ?:31:

:9::9::9: aynı bölüm mezunuyuz ve hem çalışıp hem kpss hazırlanıyorum bende çok oldumu mezun olalı canım ?:31:

Bu yıl mezun oldum canım işede yeni başladım 2 hafta felan oluyo çok yoğunum işin saatleri çok uzun kursada yazıldım hafta sonu 6 dan 10.30 a kadar bakalım nasıl olacak böyle dişimi baya sıkmam lazım bu yıl işte çalıştıkça azim geliyo bana sırf ayrılıp memurluğu kazanmak için başka çıkış yolu yok çünkü bana:50:

Son düzenleme:
Bu yıl mezun oldum canım işede yeni başladım 2 hafta felan oluyo çok yoğunum işin saatleri çok uzun kursada yazıldım hafta sonu 6 dan 10.30 a kadar bakalım nasıl olacak böyle dişimi baya sıkmam lazım bu yıl işte çalıştıkça azim geliyo bana sırf ayrılıp memurluğu kazanmak için başka çıkış yolu yok çünkü bana:50:

benimde aynen canım çalışma saatleri uzun vs. bakalım çalışmaya başladım ben inşallah olur isteyen herkez için.

inş. canım peki senin çalışma yöntemlerin neler?

ben mesela başlamadan önce çok araştırdım hangi yayını almalıyım nasıl çalışmalıyım kaç soru hedeflemeliyim vs. biçok atanan veya bu konuda bilgiisi olan arkadaslarıma sodum..
--ihtiyaç yayınlarının konu anlatım setini aldım
data yıda çok tavsiye ettikleri için datanında tüm dersler konu anlatımını aldım
matematikde sıfırdım temelden başlayacaktım özel hoca tuttum antremanlarla matematik kitabını önerdi onu aldım..

sonra sosyal ortamdan çektim kendimi iş çıkısında direk eve gelip yemek yiyip derse oturuyorum ( 9 u buluyo çoğu zaman ) :31:
işten geç çıkınca. türkçeden başladım evde konu konu gidiyorum önemli yerleri hep kitaptan çizip hem deftere not alıyorum 1 konuyu bitirince 20 soru falan çözüyorum.konu fazla uzun değilse diğer konuya geçiyorum..
kimide 1 konu bitiirince en az 300 soru çözüyomuş mesela. bu benimiçin zaman kaybı ben ocağa kadar tüm konuları bitirip eylüle kadar full soru çözmeyi düşünüyorum.

ama çalışınca çok büyük eksiler var inan. yorgun geliyosun enerjin motivasyon düşük başlıyosun.,
9 da başlayıp en fazla 4 saat çalışabılıyorum tek sıkıntım bu zaten benim yeterli gelememek. ama bu şekilde ilerlicem başka seçeneğim yok. günde 4 saat çalışabılıyorum ancak canım

herkezin kendine göre planı programı anlama şekli çalışma yöntemi var ben yolumu bu şekilde çizdim valla çok uzun yazmışım bu arada k bakma :31::9:

Canım bende çalışıyorum ve KPSS'ye hazırlanmak istiyorum evliyim 1 tanede kızım var benim işim sizden daha zor ayrıca diyet yapıyorum ve hergün 1 saat spor yada yürüyüş yapmam gerekiyor benim işim çok zor her akşam eve ders çalışma niyetiyle gidiyorum ama sonuç sıfır televizyon izliyorum sanki ne varsa o televizyonda anlamadım gitti
Neyse birbirimize destek olursak hep beraber başarabiliriz.

ben mesela başlamadan önce çok araştırdım hangi yayını almalıyım nasıl çalışmalıyım kaç soru hedeflemeliyim vs. biçok atanan veya bu konuda bilgiisi olan arkadaslarıma sodum..
--ihtiyaç yayınlarının konu anlatım setini aldım
data yıda çok tavsiye ettikleri için datanında tüm dersler konu anlatımını aldım
matematikde sıfırdım temelden başlayacaktım özel hoca tuttum antremanlarla matematik kitabını önerdi onu aldım..

sonra sosyal ortamdan çektim kendimi iş çıkısında direk eve gelip yemek yiyip derse oturuyorum ( 9 u buluyo çoğu zaman ) :31:
işten geç çıkınca. türkçeden başladım evde konu konu gidiyorum önemli yerleri hep kitaptan çizip hem deftere not alıyorum 1 konuyu bitirince 20 soru falan çözüyorum.konu fazla uzun değilse diğer konuya geçiyorum..
kimide 1 konu bitiirince en az 300 soru çözüyomuş mesela. bu benimiçin zaman kaybı ben ocağa kadar tüm konuları bitirip eylüle kadar full soru çözmeyi düşünüyorum.

ama çalışınca çok büyük eksiler var inan. yorgun geliyosun enerjin motivasyon düşük başlıyosun.,
9 da başlayıp en fazla 4 saat çalışabılıyorum tek sıkıntım bu zaten benim yeterli gelememek. ama bu şekilde ilerlicem başka seçeneğim yok. günde 4 saat çalışabılıyorum ancak canım

herkezin kendine göre planı programı anlama şekli çalışma yöntemi var ben yolumu bu şekilde çizdim valla çok uzun yazmışım bu arada k bakma :31::9:

Canım önerilerin için çok teşekkür ederim ne kusuru.Sen yine 4 saat çalışabiliyormuşsun canım ne güzel inan ben işten gelince 1 2 saat çalışabilsem o kafayla ona bile şükretecem yani ama çalışmaktan başka çare yok canım bize

Canım bende çalışıyorum ve KPSS'ye hazırlanmak istiyorum evliyim 1 tanede kızım var benim işim sizden daha zor ayrıca diyet yapıyorum ve hergün 1 saat spor yada yürüyüş yapmam gerekiyor benim işim çok zor her akşam eve ders çalışma niyetiyle gidiyorum ama sonuç sıfır televizyon izliyorum sanki ne varsa o televizyonda anlamadım gitti

Canım ALLAH kolaylık versin senin işin bizden dahada zormuş gerçekten ama azimle başaracaz bu işi dediğin gibi birbirimize destek olalım:52:

Canım önerilerin için çok teşekkür ederim ne kusuru.Sen yine 4 saat çalışabiliyormuşsun canım ne güzel inan ben işten gelince 1 2 saat çalışabilsem o kafayla ona bile şükretecem yani ama çalışmaktan başka çare yok canım bize

işte zar zor 4 saat canım :31: sende olabildiğince yüksek tutmaya bak çıtayı :34:
dediğin gibi başka seçenek yok önünü göremiyosan hele hiç mi hiç yok :34:

hep benim şikayetlerim bunlar.okuyunca yalnız olmadığımı anladım resmen :) ben de hem iş hem ders hem diyet hem yürüyüş hem evlilik.ben de hepsini birden nasıl yapacağım diye hep erteledim.bana sadece vakit kaybettirdi.diyete de ders çalışmaya da yürüyüşe de hiçbirşeye başlayamadım adamakıllı,asılamadım.tamamen saçmalık.neden hepsini aynı anda yapmak için kasıyoruz ki.biz dahi miyim?robot muyuz? bunların hepsine irade ve zaman lazım.hepsi aynı anda olmaz,olmak zorunda da değil zaten.ben önceliği kpss ye verdim sonunda.özel sektör zor.işim sağlam maaşım güzel olsun önce hayırlısıyla,ondan sonra yaparım yürüyüş diyet vs.bu arada da dikkat edip almamak,belki biraz vermek bile kısmet olur.bir çocuğun varmış bir de ne güzel.onunla ders çalışman biraz güçleşebilir ama yılma bence.ben de çocuk istiyorum ama hamileliğim ağır geçer de çalışamazsam diye endişeleniyorum.

Merhaba tatlım ne güzel anlatmışsın evet bende diyette saldım kendimi zaten aç karnına ders çalışılmıyor zaten.evet kızımla ders çalışmak gerçekten zor, hatta sayesinde ders çalışamıyorum.Yatana kadar saat 11 oluyor ve benimde pilim bitmiş oluyor.Neyse sağlık olsun elimden geldiği kadar bende KPSS'ye çalışıp düz bir memurluğa yerleşmek istiyorum özel sektörden bıktım artık özel sektör falan istemiyorummm ALLAH inşallah memurluğu nasip eder burada birbirimize destek olalım, gerekirse sorular falan paylaşalım ne dersiniz.

bende çalışan ve kpss ye hazırlananlardanım kızlar..evliyim ayriyeten bende..
kursa gidiyorum..
sabah 8 akşam 5 çalışıyorum..hafta sonum tatil çok şükür..
haftada 2 akşam kursum var..
her akşam mutlaka 1-2 saat ders çalışmaya çalışıyorum..hafta sonları ise 3-4 saat..
hepimiz başarırız inşş

ben de bu sene hazırlanmaya karar verdim...çalışıyorum, çalışma saatlerim çok esnek günümün yarısı yollarda trafikte geçiyor...ayrıca mali müşavirlik stajı yapıyorum bu sene 2.senem bitiyor...haftasonları da kpss kursum var...üstüne üstlük nişanlıyım evlilik tarihini bu yoğunluğumun arasında erteledikçe erteliyorum....

Back