- 6 Kasım 2019
- 67
- 41
- 33
-
- Konu Sahibi Kadersiz1111
Çocuk esirgeme yurdundan evlat edinmeyi de mi kabul etmiyor?Diğeride yok dedi Dr eşimin ailesi beni sakinleştirmek için yukarda dedi o of asla kabul etmiyor
Bizimle aynı durumdamiydi acabaGeçmis olsun, üroloji uzmanı doc dr emre bakırcıoğlu nu tavsiye ederim size alanında uzman bir hekim,eşimin arkadası azolu olmasına ragmen teseyle sperm bulundu ve gebe kaldı eşi. Semra hoca tüp bebek kadın dogum uzmanı. Eşinizin detaylı incelenmesi için üroloji drnuna gorunmesi gerekiyor
Her hastanın hikayesi farklıdır, burada onemli olan ortak nokta azosperm tanısını alması, geriye kalan hastalıgın hangi nedene baglı olarak geliştigi ve cıkısın mumkun olup olmadıgına dair gerekli genetik testlerin yapılması ve iğne hormon tedavilerinin sonuc verip vermeyeceğini uzman drun belirlemesidir. İnşallah guzel haberler verirsiniz.Bizimle aynı durumdamiydi acaba
Merhaba hocam benim eşimde ezo sperm ama delasyonu var . Whatsapp da bir gruba girdim bizim gibi olanlar burda birçok azospermi var her alanda . İnmemiş testis olan ve tek testis ile ikizleri olan var . Dah yeni hamile haberi aldık inmemiş testiste. Ankara da Mesut tül ve Semra hocaya gidiyoruz bizde olurda Whatsapp grubumuza girersen büyük ihtimal tanışırız umudunu yitirmeKıymetli kardeşlerim nolur bana yardım edin yaşayan bilen duyan varmı
Benim eşim çocukken ihmal edilmiş inmemiş testis ameliyatı geçirmiş aldirmislar yada orada çürümüşte olabilir annesi pek bilgili bir kadın değil.
Evliliğin 2.yilinda sperm testi yaptırdik azospermi çıktı. Tam tedaviye başlayacaktık eşimin abisi vefat etti eşimde bu acıya dayanamadı kansere yakalandı testis kanseri tek testiste alındı kanserli dokuyla beraber tese yapıldı ama sperm bulunamadı capada oldu ameliyati daha sonra 1 kür kemoterapi aldı 1 yıl önce beni direk sperm donasyonuna yönlendiriyorlar ama eşim kabul etmiyor son çare Semra kahramandan randevu aldım ama testislerin ikiside alınmış doku varmı yokmu ürolojide belli olur dedi benim gibi durum yaşayıp doku çıkan oldumu yaşım 30 eşimde 33 çok çocuk istiyoruz hiç çocuğumuz yok yaşayan varsa bana yardımcı olun
Merhaba şuanda ne durumdasınızKıymetli kardeşlerim nolur bana yardım edin yaşayan bilen duyan varmı
Benim eşim çocukken ihmal edilmiş inmemiş testis ameliyatı geçirmiş aldirmislar yada orada çürümüşte olabilir annesi pek bilgili bir kadın değil.
Evliliğin 2.yilinda sperm testi yaptırdik azospermi çıktı. Tam tedaviye başlayacaktık eşimin abisi vefat etti eşimde bu acıya dayanamadı kansere yakalandı testis kanseri tek testiste alındı kanserli dokuyla beraber tese yapıldı ama sperm bulunamadı capada oldu ameliyati daha sonra 1 kür kemoterapi aldı 1 yıl önce beni direk sperm donasyonuna yönlendiriyorlar ama eşim kabul etmiyor son çare Semra kahramandan randevu aldım ama testislerin ikiside alınmış doku varmı yokmu ürolojide belli olur dedi benim gibi durum yaşayıp doku çıkan oldumu yaşım 30 eşimde 33 çok çocuk istiyoruz hiç çocuğumuz yok yaşayan varsa bana yardımcı olun