- 13 Nisan 2007
- 32.970
- 99.764
- 45
- Konu Sahibi Kadersiz1111
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutabakata varıp orta yolda buluşmayacak gibi gözüküyor sizinle. ne yapmayı planlıyorsunuz?Hiç bir seçeneğe açık değil her gün Kıbrıs'ta bir yerlerle konuşuyorum tek dedikleri günah günah günah
neyi günah yaaa , kime zararaı var . benim yakınımın yumurtası yoktu , yumurta aldı kıbrısta hamile kaldıHiç bir seçeneğe açık değil her gün Kıbrıs'ta bir yerlerle konuşuyorum tek dedikleri günah günah günah
Sperm bankası diyorsan eşin başkasından çocuk yaptın gözüyle istemeyebilir. Sonuçta sen ve başka bir adamın çocuğu. Evlatlık düşünebilirsiniz, yaşınız genç ama evlatlık için de yaş sınırı vs kurallar var. Araştırın bir an önce. Daha sıraya gireceksiniz.Hiç bir seçeneğe açık değil her gün Kıbrıs'ta bir yerlerle konuşuyorum tek dedikleri günah günah günah
Benim köpeğim vardı. “Çocuğum” gibi sevdiğimi sanırdım taa ki çocuğum olana kadar. Kendim için konuşuyorum kesinlikle aynı şey değil. Köpeğim 8 sene yaşadı. Ellerimle gömdüm. Bir aksi durum olmazsa kızım benim ölümümü görecek. Ben onun doğumuna tanık oldum, o benim ölümümü görecek. Bana çok acaip geliyor.Ya da hayvan sahiplenin.
Direk kafadan hayvan sahiplen yorumlari beni çok şaşırtiyor.. :) evlatla bir tutamiycam üzgünümBenim köpeğim vardı. “Çocuğum” gibi sevdiğimi sanırdım taa ki çocuğum olana kadar. Kendim için konuşuyorum kesinlikle aynı şey değil. Köpeğim 8 sene yaşadı. Ellerimle gömdüm. Bir aksi durum olmazsa kızım benim ölümümü görecek. Ben onun doğumuna tanık oldum, o benim ölümümü görecek. Bana çok acaip geliyor.
Hayvanın Ne bakımı, ne sevgisi çocukla bir değil. Ben köpeğimi evde bırakırdım. 8 saat bahçede kendi kendine oynardı. Ya da külübesinde beklerdi. Çocuğum 5 aylık 1 dakika bırakamıyorum. Duş almak için babasına bırakıyorum. Herşey için bana muhtaç. Ve ömürleri. Köpeğin 1 yaşı insanın 7 senesine eşit.Direk kafadan hayvan sahiplen yorumlari beni çok şaşırtiyor.. :) evlatla bir tutamiycam üzgünüm
Hamilelik ve doğum apayrı bunu yapmayı istiyorlardirNiye evlat edinme seçeneğiniz yokmuş gibi üzülüyorsunuz? Anne baba olmak için illa aynı genden olmak veya doğurmak gerekmiyor.
Sperm bankası veya yumurta donasyonu seçeneğini hiç anlayamıyorum, zaten ortak gen aktarımı yok, onun yerine sağlıkla doğmuş bir bebek almak daha mantıklı geliyor. Zaten binlerce kimsesiz çocuk var.