• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem hamile hem aöf bitirmak istiyor offff

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
Kızlar gunaydın Hepinize

ben 3 aylık hamıleyım özel bır fırmada muhasebe bölümünde calısıyorum ayrıca aöf 4. sınıf işletmedeyım

1 dersim 3. sınıftan 4 dersim 4. sınıftan olmak uzere toplam 5 dersim var ve verırsem mezun olucam bu derslerden 2 kez 4. sınıfta kaldım cunku sınavlara gırmedım sizce bu sene calısır ve sınavlara gırersem durum ne olur ya ne olur bana destek olun benım için cok önemlı ne zaman calısmaya baslamalıyım sizce ve yöntem ne olmalı benım durumumda olan var mı

bıde ben ıkı kez ust ustte kaldıgım ıcın kayıt durumum nasıl olucak kızlar

Kızlar gunaydın Hepinize

ben 3 aylık hamıleyım özel bır fırmada muhasebe bölümünde calısıyorum ayrıca aöf 4. sınıf işletmedeyım

1 dersim 3. sınıftan 4 dersim 4. sınıftan olmak uzere toplam 5 dersim var ve verırsem mezun olucam bu derslerden 2 kez 4. sınıfta kaldım cunku sınavlara gırmedım sizce bu sene calısır ve sınavlara gırersem durum ne olur ya ne olur bana destek olun benım için cok önemlı ne zaman calısmaya baslamalıyım sizce ve yöntem ne olmalı benım durumumda olan var mı

bıde ben ıkı kez ust ustte kaldıgım ıcın kayıt durumum nasıl olucak kızlar

canım daha önce konun vardı dershaneye gitsem diye. bence ilk boş anında dershaneye git. onlara danış. seni yönlendirsinler. hangi derse nasıl çalışacaksın onlar bilirler. derslerini takip et. zaten sınava girmediğin için kalmışsın. bence biraz gayretle başarırsın. sakın moralini bozma. gözünün önüne sürekli mezun olduğun zaman yaşayacağın mutluluğu getirerek kendini motive et.

canım daha önce konun vardı dershaneye gitsem diye. bence ilk boş anında dershaneye git. onlara danış. seni yönlendirsinler. hangi derse nasıl çalışacaksın onlar bilirler. derslerini takip et. zaten sınava girmediğin için kalmışsın. bence biraz gayretle başarırsın. sakın moralini bozma. gözünün önüne sürekli mezun olduğun zaman yaşayacağın mutluluğu getirerek kendini motive et.

dersaneye gitmem şuan imkansız canım en yakın dersane 30 dk mesafede ve doktor hamıleleıgmden dolayı yatmamı istiyor sureklı iş yerınde bıle sureklı uzanıyorum evıme uzak olsa işi bıle bırakabılırdım riskli bır hamıleliğim var offff

bilmiyorum hangi bölümdesin belki zordur ama ben hamileyken halkla ilişkiler 1. sınıfı bitirdim. bu sene ikinci sınıfı bitiriyorum bebeğim ocakta doğdu.Bi kaç özet kitap aldım netten falan çalışıyorum öyle.Vakit ayırabilirsen çalışabilirsin bence

bende maliye 4 . sınıf oldum şükür 2.5 yaşında kızım var ve şuan da 6 aylık hamileyim kızım uyudukça ders çalştım gece uyuduktan sonra ders çalştım ama şimdi 2. de gelcek 2. gelmedn ara sınavlara çalışıcm bence zor olan bişey yok yeterki iste

Back