hem evli hem öğrenci bayanlar buraya...

haziran ayında inşallah ben de bu kategoride yer alıcam bakalım :)) Arkadaşlar hem öğrenci hem evli olabilmek herkesin yapabileceği bir şey değil, öncelikle bu kararı alıp yürürlüğe de koyabildiğiniz için tebrik üstüne tebrik ediyorum sizi, Allahım inşallah derslerinizde yüksek başarılar eşlerinizle ilişkinizde ve aile ilişkilerinizde de sağlık huzur mutluluk versin, ayy kadınlar klübünde böyle bi konu olduğuna çokkk sevindim :))

hayırlı olsun canım öncelikle: )
bende inşallah 3 haziranda evli,mutlu,öğrenci olmuş olacağım

Son düzenleme:
30 hazıran ıtıbarıyle bende hem evlı hem ogrencı olucam. suan 3. sınıftayım çeko okuyorum eger okul uzamazsa evlendıkten sonra 1.5 yıl daha okula gıdıcem. ama zorlanıcagımı hıc dusunmuyorum cunku suandada annem olmadıgı ıcın ev ısı okul baba vve kardes sorumlulugu bırde ıs yerıne yardım hepsı bı arada gıdıyor. umarım bekledıgım gıbı olur hersey ve zorluk cekmem

hayirli olsun canim :)
benimde evlendikten sonra 1,5 senem kaliyo okul uzamassa.. ama ben zor olcagini sanmiyorum, ben cogu zaman okulda calisiyorum derslerimi evde calisamiorum cünkü :)
evlendikten sonrada yine aynisi olcak sanirim, cünkü gündüzleri esim calisiyo olcak.
bence bana en zor ev isi, temizlik, yemek falan vs. bunlar zor olcak benim icin :)

senin icin daha kolay olur, ne güzel iste :)

ben evli değilim de üniversite 2. sınıfta sözlenmiştim arkadaslarıma cok tuhaf gelmişti ama son sınıfa doğru çoğu da nişanlanmıştı:) diyeceğim şu ki nişanlılık bile okulla zor götürülürken evli olanları gercekten tebrik etmek istiyorum elleri öpülesi hanımlarsınız vesselam

konuya yazmayalı uzun zaman olmuş
şuan öğrenci ve 6 aylık evli bir bayanım: )
Allaha şükür yürüyor ikisi birlikte

bende 2 ay sonra hem öğrenci hem evli olmuş olacağım galiba. gerçi benimki yüksek lisans dersler her gün değil. sağolsun ama müstakbel eşim çok destekliyor... bir de ben çalışıyorum hoppa 3 iş başımda bakalım nasıl olacak :)

yarın evleneli tam 1 sene olacak,
ve çok şükür ki okulum uzamadan,iyi bir ortalama ile bitiyor,
üstelik bir yandan da dersaneye gidiyorum ben kpss için
ev işleri aksıyor biraz,eşim sağolsun ortaklaşa toparlıyoruz evi hep: )
sizlerde durumlar nasıl hanımlar?

eylülde nasipse bende hem öğrenci hem evli olacğım bakalım idare edebilecek miyim :)

selam kızlar bende sizdenim ekimde düğün var son senem hem evli hem öğrenci olacağım nasıl oluyor bana biraz söz etseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…