- 17 Şubat 2008
- 477
- 0
- Konu Sahibi siyah-dxuxxsx
kızlar gelinliği hem özel diktirip hem kiralıyabilir miyiz,avrupa yakasında bildiğiniz güzel ve uygun bi yer war mı:uhm:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tşkr ederim bende öyle biliyodum ama bazı arkadaşlarım olmuyo falan dedi bi yandan hatıra olsun diye almak istiyorum bi yandanda bi kaç sene snra ordan oraya atarım koycak yer bulamam diye almak istemiyorum napsam sizce:?
daha hiç araştırma yapmadım sadece netten bakıorum artık o anki durum ne gstrirse onu yapcam bu gidişle gelinliksiz kalcam zatetatlicadiarzu
tşkr ederim canım en iyisi herelde deneyip üstümde beğendiğim olcak böle netten bakmakla olmuo ama gelinlik bakmayada waktım yok bi pazar günlerim var onlardada eşya o bu gelinlik aceleye gelcek gibi napcam bilmiyorum çok sıkıldım walla:bbo:bana kalırsa tek parça bir gelinik düşünmelisin daha uzun gösterir ve saçının da yüksek bir topuz yaptırırsın. dolgulu sütyen kullanırsın ayrıca. onun dışında straplez veya dantelden bi askı olabilir.yine fransız dnteli duvakla da sırt ve omuz dekolteni biraz kapatırsın. ve kabarık bi gelinlik tercih et bence. benim tavsiyem bu anlattığım gibi bir gelinlik bulursam resmini koyarım