hem dantel hemde ...

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Umarım beğenirsiniz hanımlar
oğlumun yelek ve patikleri hemencecik büyüdüğü için giyemedi bile :)

Basit bir kenar danteli gayetde kullanışlı..

Buda tenekeden kumbaraydı ama artık diğil :) tokalarım var içinde :)

• Konu Sahibi EU1
Buda pişman olup diktirdiğim bir bluzdü.Cok sade olmuş vede içime sinmiyordu ama kurdela ve yaprak pullarla süslendi başka bir havaya büründü..

hanımlar buda sade bir çantaydı sanırım fazla işlemişimki fazla abartmışım sanırım.Sökmeyede kıyamadım evimde kullanıyorum ama :)

Buda ipine kıyamayıp atamadığım kopuk kopuk iplerle örülmüş bir dantel ütülememe izin vermeden örneği kaptılar :)fenada olmadı hani :)

• Konu Sahibi EU1
Buda şu an elimde olan çanta bittiğinda sizinle paylaşıcam şimdilik netteki görüntüsünü ekledim sizlere..

Buda şahane bir model ben yaptım sadece gerekenler kullanmadığınız bir tülbent tığ makas ve uygun bir ip cok basit yapımı, mankenin üzerindeki gibi cok hoş ve alımlı duruyor tavsiye ederim

Buda çok eski bir pantolondu bir zamanlar ama şimdi güzel bir örtü oldu

Bu eteğinde siyah ve beyazını yapıyorum bitince şahane olucaklarda bi bitseler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU1
Ve de güzel bir konsol örneği umarım beğenirsiniz..

• Konu Sahibi EU1
canım maşallah elindende her iş geliyo çok beceriklisin.....şu çok süslediğim dedğin çanta varya onu çok süslü olduğu içinmi evde kullanıyosun???eğer neden buysa bence dışarıdaki kokoşların çantasından çok güsell olmuş yaaa o zaman bana ver o çantayı bak nasıl kullnayom dışarıda:dance::dance:emeğine sağlık canım hepsi çokk güseldiii

• Konu Sahibi EU1
canım ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş.benim bi sorum olacak hamileğim kızım olacak daha önceleri nette gezerken görmüştüm ama şimdi bulamıyorum yapmaya karar verince:) hırkaydı üstü şişle örülmüş altıda tığla örülüp birleştirilmiş motiflerdi üstünü ördüm ama altındaki motifleri nasıl yapıcağımı bilemiyorum.yani güzel motiflerin varmı önereceğin.şimdiden teşekkürler

• Konu Sahibi EU1

:teytey::tşk ederim beğendiğinize sevindim .Ayrıca kokoşların cantalarına benzemiyor dimi

• Konu Sahibi EU1

tşk ederim saolasın.benim oğlum olunca pek biliyorsun kızlar daha avantajlı bu konuda ama sana güzel örnekler bulup fotosunu cekip koyucam.Komşumun kızı olucak ve habire örüyor saolsun .O örnekleri ekliyim fotosunu ceker cekmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…