kızlar merhaba uzun zamandır bu kpss sınavı içindeyim gecen sene dershaneye gitmeden 2aylık bir çalışmayla 81 puan aldım iyi bi puan gibi ama malum ise yaramıyor :100: ... bu sene dershaneye yazıldım 3 aydır dershaneye gidiyorum ayrıca onumuzdeki günlerde ise girme ihtimalim var benim merak ettiğim hem calısıp hemde kpss ye hazırlananlar var mı ne durumdalar zorlanıyor musunuz yoksa bir sekilde altından kalkıyormusunuz. tabiki çalışmadan sadece kpssye odaklanmak daha iyidir ama yasım 25 artık para sıkıntısıda yasamaya başladım sürekli aileden almak canımı sıkıyor ve bazen ihtiyacım olduğu halde almamaya çalışıyorum üstelik evde oturmakta sinirimi bozuyor bos hissediyorum kendimi bir yerden başlamak istiyorum sizin fikriniz ne ikisi bir arada olur mu yoksa olmaz mı calısıp kpssye hazırlananlar ozellikle yardımcı olursa sevinirim ayrıca çalışırken kpssyi kazananlar da yardımcı olursa daha cok sevinirim simdiden teşekkürler :119:
hafta sonları dershaneye gidiyorum hafta içi saat 8 ile 14.30 arası okuldayım hafta içi salı günü akşam 17 de dershanede eğitim dersim var onun dışında kalan vakitlerde akşamları çalışıyorum. okula gitmesem bile ben gün boyu ders çalışamazdım verimim düşük olurdu diyorum okulda kafa dağıtmış oluyorum düzenli çalıştıktan sonra olur bence insan sürekli de ders çalışamaz zaten
hafta sonları dershaneye gidiyorum hafta içi saat 8 ile 14.30 arası okuldayım hafta içi salı günü akşam 17 de dershanede eğitim dersim var onun dışında kalan vakitlerde akşamları çalışıyorum. okula gitmesem bile ben gün boyu ders çalışamazdım verimim düşük olurdu diyorum okulda kafa dağıtmış oluyorum düzenli çalıştıktan sonra olur bence insan sürekli de ders çalışamaz zaten
doğru soyluyosun ben suan evdeyim bos hic bir isim yok ama yinede butun gun oturup ders çalışamıyorum :44: hic bir arada götürmedim isle dersi o yüzden yinede bir tedirginlik oluyor acaba yorgunlukla falan slarmıyım diye :18: Allahtan senin calısma saatlerin o kadar yoğun değil geriye zamanın kalıyor bende dershaneye gidiyorum salı perşembe normalde sabah saatleri iste calısırsam aksam grubuna aldırıcam 6 buçuk :105: eger zor oluyorsa hic bulasmim diyorum ama bakalım deyerek gorucem cok zorlanırsam isi b ırakırım diyip motive ediyorum kendimi
bende kpss ye hazırlanıyorum ve çalışıyorum. işim cts pzr 2 gün tatil. akşamlar 7 de evde oluyorum. ama inan ki yolda pestilim çıkıyor ve akşamlar ders çalışmakta zorlanıyorum. tabi ben ara vereli çok oldu. benim için bu da olumsuz etken. dershanem haftasonu ve hiç dinlenemiyorum. inan evimi özlüyorum. keyifle bi kahve içip uzanıp tv izlemeyi özlüyorum. bla bla...
eğer canınız çok sıkılıyorsa ve paraya da ihtiyacınız varsa neden tanıtım elemanlığını ( tam adı ne bilmiyorum) düşünmüyorsunuz? bu süreçte sizi idare edecek bi iş. alışveriş marketlerinde kahvaltı ürünleri, çiğ köfte tanıtım işi yapabilirsiniz. günlük 40 - 50 tl civarı geliriniz olur. kendi yogunluğunuza göre iş alırsınız. gittiğiniz marketler de bu işi yapan kişilerden ayrıntılı bilgiyi alabilirsiniz.
bu arada rakibiz ama ALLAH cc emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.
bende kpss ye hazırlanıyorum ve çalışıyorum. işim cts pzr 2 gün tatil. akşamlar 7 de evde oluyorum. ama inan ki yolda pestilim çıkıyor ve akşamlar ders çalışmakta zorlanıyorum. tabi ben ara vereli çok oldu. benim için bu da olumsuz etken. dershanem haftasonu ve hiç dinlenemiyorum. inan evimi özlüyorum. keyifle bi kahve içip uzanıp tv izlemeyi özlüyorum. bla bla...
eğer canınız çok sıkılıyorsa ve paraya da ihtiyacınız varsa neden tanıtım elemanlığını ( tam adı ne bilmiyorum) düşünmüyorsunuz? bu süreçte sizi idare edecek bi iş. alışveriş marketlerinde kahvaltı ürünleri, çiğ köfte tanıtım işi yapabilirsiniz. günlük 40 - 50 tl civarı geliriniz olur. kendi yogunluğunuza göre iş alırsınız. gittiğiniz marketler de bu işi yapan kişilerden ayrıntılı bilgiyi alabilirsiniz.
bu arada rakibiz ama ALLAH cc emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.
amin inşallah cümlemizin emeklerini boşa çıkarmasın sagol ara ara bir kac kere yaptım aslında ama kısa sureli cok değil ihtiyacımın olduğu zamanlarda olmuyor malesef bi de soyle bi dusunce oluşmaya başladı ya kpssyi kazanamazsam 1sene mi boşa geçirmiş olucam ve tekrar is arayışlarına giricem kafam cok karışık :105: oluruna bırakıcam her seyi zaten suanda haber de yok is yerinden belki de calısmam :111: bu arada ne yasadıgını tahmin edebiliyorum cok zor oluyordur sadece calıstıgım zamanlarda bile herhangi bir sey yapmak zor geliyordu dershane calısma is hepsi beraber gerçekten zordur :26: Allah kolaylık versin sana ama güzel yanın haftasonlarının tatil olması o günlerde calısmak o kadar zorlamaz seni