• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem çaldım..hem söyledim..hem çizdim..bakalım beğenicekmisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar umarım bu küçük klibimi beğenirsiniz..gitarla çalıp söyledim..birde orada bir karakalem kadın resmi var o benim eserim:1closedeyes: birde bi şişe ve bardak oda suluboya çalışmam umarım beğenirsiniz..şiirler forumunda şiirlerimide yolladım..aslında matematikçiyim ama sanat benim için daha çok şey ifade ediyorLink Silinmiştir.

Canım,resim yeteneğiniz daha da geliştirilebilir durumda..Bu da zamanla daha da artacaktır. Akor basarak gitar çalıyorsunuz,gitara yeni başladığınızı sanıyorum.Yanılıyor da olabilirim tabi.Sesiniz gayet güzel ancak ,ezgi kulağınız biraz zayıf gibi geldi bana.Detoneler çok fazla.kendimi pop star jürisi gibi hissettim:Roflol: umarım yorumuma kırılmamışsınızdır.Hem matematikle hem de sanatla ilgilenmenizi çok takdir ettim. Sanat eğitimi almış biri olarak fikirlerimi söyledim.genel anlamda başarılısınız.:çiçek:

teşekkür ederim..evet yeni başladım ikisinede..

yüreğine sağlık canım sanatla ilgilenmek çok güzel birşey bende çok seviyorum ancak hiç yetenek yok zamanında da ilgilenmedik fakat oğlum çok meraklı gitar ve resim çalışmaları yapıyor bende ondan hevesimi alıyorum sağlıcakla kal

bende açamadım açan biri nasıl açtığını söylesin..

Silinmis ondan acilmiyor.
matematikci1981 Link yenilenmezse konu cöpe gider bir süre sonra :1no2:

Canım,lütfen yeni link eklermisin, gerçekten çok merak ettim, ben de gitar öğrenmeye çalışıyorum şu aralar. Oldukça ilerlettim, ama henüz çok pratik yapmam lazım..

Back