Hem baba hem anne ve cimri babam

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Merhaba arkadaslar. Biz memlekete geldik annem mardinli babam giresunlu. Giresuna geldik anneannemde bizle geldi merak ettigi icin giresunu. 2 kere markete gittik burda babam kasaya gelince hemen disari cikiyo. Markettede kendine helva cikolata falan aliyo bide. Anneannem oduyo. Annem karti uzatiyo yalandan bu onun karti dedi anneanneme. Zaten odetmez anneannem ama babam lafta olsada ben odiyim demiyo. Bugun giresun pazarina gittik kiraz guzelmis alalim dedi babam ve bi baktim aldi poseti kiraz yiyo hic para vermekte yok alt tarafi 5 lira vericek. Annem anneannenin yaninda yapmasin su cimriligi diyo. Bugunde yapti annem cok uzuldu istanbula gidince babana soylicem dedi. Sonrada orda bi restorant vardi onun onunden gectik anneme 2 yil once buraya gelmistik ailecek yemek yedim hatirliyomusun dedim bana evet onuda bana odetmisti dedi cok uzuldum bi kadin olarak onu anladim benimde eski nisanlim oyleydi cunku.. anneme cok uzuldum iyiki calisiyo yoksa hic bisey alamazdik babam 20 liralik ayakkabiyi bile arastiriyo daha ucuzu varmi diye.. insan istiyo kocasi odesin ailem gorsun diye babam hic odemez ama herseyide yer oyle huyu var. Sizce kim hakli?

Carsiya gittik kadin pazarina pesimize takildi tabi bedavadan yicekya

O alıp çıkarken siz izliyormusunuz?Baba ödeme diye seslenebilirsiniz,anneannenize ayıp etmişsiniz.

O alıp çıkarken siz izliyormusunuz?Baba ödeme diye seslenebilirsiniz,anneannenize ayıp etmişsiniz.
Canim emin ol zehir eder bize tatili oyle visey desek. Bikere disari beni gezdirmeye goturdu tavuk doner yedirdi eve geldi anneme neden cocugu ac gonderiyosun diye kizdi.. halbuki canin cekmisti sadece

Canim emin ol zehir eder bize tatili oyle visey desek. Bikere disari beni gezdirmeye goturdu tavuk doner yedirdi eve geldi anneme neden cocugu ac gonderiyosun diye kizdi.. halbuki canin cekmisti sadece
O zaman biryere giderken onu götürmeyin en azından gölge yapmasın.

Benim eski eşim böyleydi. Hiçbir zaman düzelmedi ama ben dayanamayıp arada bir rezil ederdim mecburen 3 5 bir şeyler verirdi. Çekilecek dert değil gerçekten Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…