öğlenden beri 3 tabak bulgur pilavı tükettim..
1 bardak rezene
1 bardak humana çayı
4-5 bardak su
içtim...
şimdi malt içeceğini aldı eşim onu içicem...
internette buldum antep fıstığı da arttırırmış ondan da aldık ... malttan sonra onuda yerim...
oooffff kendimi çok suçlu hissediyorum
bazen bı defada 100 cc süt 90 cc mama yıyor..doymuo sankı sureklı aranıyor..bende kendımı huzursuz hıssediyorum..ama sanırım abartıyorum bıraz cunku son zamanlarda kakasını yapamıo:S sütümün cc sürekli değişiyor canım bazen 30 cc cıkıyor bazen 50cc ama sabahları 100cc rahat cıkıyor..mama vermek istemıyorum ama nıe aranıyo bu bebek kuş gibi agzı sürekli
niye dert edıyorsun ayol nıhayetınde emıyor yani..bende 20 gunlukten bu yana hem mama hem meme verıyorum.....ve bebeğim 15 aylık meme delısı ama uyumadan once ve gece kalkınca mutlaka mama ıcer ..anne sutunu de normal vakıtlerde alıyor..hıc endıse etme...
elatuğba arkadaşım ben ilk 3. ayda mama vermeye başladım doktor zoruyla sabah 120cc akşam 120cc. sabahları sütüm sağınca 60 cc ancak çıkıyordu. ama zamanla dahada azaldığını farkettim zaten az olunca kızımda emmek istemedi. şimdilerde hiç emmiyor tamamen mamaya geçti doktorumuz.
ooff offf sütüm kesilsin istemiyorum
Benim bebeğim 52 günlük günde 2,5 litre su,1 litre meyve suyu,2 bardak rezene,2 bardak humana,1 bardak ısırgan içiyorum kahvaltıdada tahin yiyorum ama sütüm bebeğime yetmiyor her iki gögsümüde bitene kadar veriorum ama doymuyor bitince ağlıyor sonra 60 ml mama verirsem doyuyo ve keyfi yerine geliyor acaba mama vermekte yanlışmı yapıorum ?
benım bebegımde 40 gunluk sutum var ama doymak bılmıyo mecburen mamada veriyorum..100 cc süt sagıyorum ustune 90 cc mama yıyor..2 saat ıdare edıyor..
merhaba arkadaşlar..hepimizin derdi emzirmek sütün artması ve gelmesi şu ünlüler çıkıyo ya emzirdim 1sene vs temizlikçileri ayrı ahçıları ütücüleri ayrı ...ev yükü bizde birde benım oğlum ayakta sallamadan uyumuo uykusu hassas çok 5dk yerine koyuyorum uyanıo tekrar alıyorum ..ben yorgun bol su içmeye çalışsamda doymadığını biliyorum eskiden göğüs pedlerim taşardı şimdi yok bir süre aptamil verdim aptamil de şekerli çocuga şeker yüklemek istemediğimden sma gold a başladım gayette memnunum kendi sütümün tadında..çok üzülüyorum ve ben bir hemşireyim dogumdan sonra ayrıldım emziricem işe başlarsam sütüm azalır derken ....:/
bende sizlerle aynı problemleri yaşamaya başlıyorum.
benimde sütüm çok çok azaldı dün doğru düzgün gelmedi bile.sağıyım dedim belki artar 10 cc çıktı
bebeğim daha 20 günlük çok küçük ve erken doğum yaptım.36. haftada doğdu. çok moralim bozuk. kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum ama sütüm gelmeyince çok üzülüyorum. mecburen aptamil yapıyorum. 60 cc veya 90 cc bi seferde içiyo. göğüslerim bomboş.. üstelik günde 3 defa humana , vita malt , incir-havuç suyu( Dr. İbrahim Saraçoğlu tavsiye etti ) içiyorum.. tahin- pekmez yiyorum. bol bol su içiyorum. ama nafile... başka ne deneyebilirim? süt artırmak için ??
bir de doktorum "sütünü sağma" dedi, "ne kadar varsa bebeğin emsin" dedi. mamayıda "kaşıkla veya damladanlıkla verin biberona alışırsa memeyi bırakır" dedi.b ugünden itibarende bu şekilde vericem mamayı... inşallah artar sütüm bende bebeğimi besleyebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?