help help kızlar yardımınızza ihtiyacım var bi bakarsanız cok sevindirik olurum...

ESMERSIRINE

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
5.339
396
363
kızlar eşimin ailesinde bi adet var herkesin doğum gününe bişi alınıyor görümcemin doğumgünü yaklaşıyor gecen yıll mayo aldım gecen ay doğum dünümdü o bana plastik masa aldı balkona küçük boy orta boy arası bişi ben ne alsam bende ev eşyası almak istiyorum o fiyatlarda baktım buyuk masalar 55 tl buda 30 felan diye dusunuyom ama o boyda hiç görmedim sizce ben ne alsam?

ne zaman doğumgünü ? İnternette çok ilginç şeyler olabiliyor. Evliyse eşiyle ve varsa çocuğu ile olan bir fotoğrafını çerçeveletebilir, saat vb bişeyler yaptırabilirsin.

5 haziran canım

5 haziransa internet için geç ama dediğim gibi fotoğrafçılar falan baskılı yastık, bardak, saat vb şeyler yapıyorlar.. Fiyatları da uygun çok pahalı değil.. Dene derim.

Kıyafet konusunda stilini biliyorsan eğer kıyafette alabilirsin..

Balkonlu bir evi varsa kapı boncuğu alabilirsin..

5 haziransa internet için geç ama dediğim gibi fotoğrafçılar falan baskılı yastık, bardak, saat vb şeyler yapıyorlar.. Fiyatları da uygun çok pahalı değil.. Dene derim.

Kıyafet konusunda stilini biliyorsan eğer kıyafette alabilirsin..

Balkonlu bir evi varsa kapı boncuğu alabilirsin..

tsk ederim canım yardımların için

şekerim dün yoğunlaştım yazamadım...
evde ihtiyacı olan başka birşeyde alabilirsin kullanabileceği...şık bir vazo, yada böle çok güzel çerçeveler oluyor şık gösterişli onladan...duvar saati her gördüğünde seni hatırlar...böle şeylerde oalbilir diye düşündüm tatlım

Back