- 5 Kasım 2023
- 6
- 1
- 41
- Konu Sahibi lavinya3321
Merhaba arkadaslar aranizla helikobakteri teshisi konulup duzelen varmidir.birde ilaclar ne gibi yan etki yapti bana cok agir geliyor deneyimlerinizi paylasirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Endoskobi sonucunda kronik gastrit reflu ve helikobakteri çıktı. Tedavi süresince rahatladım. Tedavi bittiği gibi yine aynı sıkıntılar devam ediyor. Midem yine çok kötüMerhaba arkadaslar aranizla helikobakteri teshisi konulup duzelen varmidir.birde ilaclar ne gibi yan etki yapti bana cok agir geliyor deneyimlerinizi paylasirmisiniz
Allah sifa versinEndoskobi sonucunda kronik gastrit reflu ve helikobakteri çıktı. Tedavi süresince rahatladım. Tedavi bittiği gibi yine aynı sıkıntılar devam ediyor. Midem yine çok kötü
Amin cümlemize. Sizin şikayetleriniz neler?Allah sifa versin
H. Pylori hakkında bir şey diyemeyeceğim ama mide ağrınız varsa eğer kudret narı macunu kullanmayı ve düzenli olarak nane çayı icmenizi tavsiye ediyorum. Geçmiş olsun.Merhaba arkadaslar aranizla helikobakteri teshisi konulup duzelen varmidir.birde ilaclar ne gibi yan etki yapti bana cok agir geliyor deneyimlerinizi paylasirmisiniz
İyi günler bendede aynı sorun çıktı 1 hafta önce 3dozlu antibiyotik yazdı doktor ama kullanmadım benim biraz hasas bünyem var siz neler yaptınız ve ne zaman dır var siz nasıl oldunuz yani tavsiye ereceğiniz bir şey varmı tekrar teşekkür ederimEndoskobi sonucunda kronik gastrit reflu ve helikobakteri çıktı. Tedavi süresince rahatladım. Tedavi bittiği gibi yine aynı sıkıntılar devam ediyor. Midem yine çok kötü
İlaçları kullanmıştım yani 1 ay gibi bir süre biraz rahatladım. Ama sonrasında hep mide koruyucu kullanmaya mecbur kaldım.suan hamileyim yine nuks etti. Mide sorunuma hiçbir zman kalıcı çare bulamadım. Bu arada Geçmiş olsun sizedeİyi günler bendede aynı sorun çıktı 1 hafta önce 3dozlu antibiyotik yazdı doktor ama kullanmadım benim biraz hasas bünyem var siz neler yaptınız ve ne zaman dır var siz nasıl oldunuz yani tavsiye ereceğiniz bir şey varmı tekrar teşekkür ederim
Geçmiş olsun merak ettim nasıl oldunuz şikayetleriniz tamamen geçtimi antibiyotik kullandınız mıBen de şurada bekleyeyim. Kronik gastrit, helicobacterpylori ve midede mikrop çıkmıştı. Ağır antibiyotik ve ilaçlar kullanmıştım üstteki üyenin dediği gibi ilaçlar bittikten sonra eskiye döndü. Pek bi şikayetim yok açıkçası ben de üstüne düşmedim sonradan. İbrahim saraçoğlunun brokoli kürü var kesin çözüm diyor bu kış onu denemeyi düşünüyorum helicobacter için. Ama internette dörtlü ilaç tedavisiyle iyileşenleri okumuştum ancak çok ağır olduğunu söylüyorlardı isterseniz bi bakın. Allah şifa versin hepimize.
Geçmiş olsun şuan nasılsınız negatif mi testiniz tekrarladı mı şu an bi sıkıntınız var mı şu an herşeyi yiyip içiyormusunuz tekrar geçmiş olsunGeçmiş olsun. 6 sene kadar önce ben de buna yakalandım. Doktor doktor gezip poşet poşet ilaç aldım ama zaten su bile içemiyorduM kusmaktan. şaka yapmıyorum bu arada, gerçekten 2 büyük market poşeti dolusu ilaç vermişlerdi. her neyse, sonra genel cerrahide bir doktora gittim. Allah ondan bin kere razı olsun. pantpas mide koruyucu, gutfeel pro-prebiyotik ve bizmopen emme hapı verdim. 2 Aya kalmadan hayata yeniden dönmüştüm. Artık midemde bi şey olda direkt aile hekimine gidip bu şekilde anlatıyorum ve bu ilaçları yazdırıyorum. Yanlış anlamayın, bana iyi gelen ilaç size iyi gelmeyebilir, ben size İlaç önermiyorum ama doktorunuza bu ilaçları bi sorun derim. Geçmiş olsun.
Sağ olun. iyiyim çok şükür. Bir daha endoskopi yaptırmadım. TekrarlamadıGeçmiş olsun şuan nasılsınız negatif mi testiniz tekrarladı mı şu an bi sıkıntınız var mı şu an herşeyi yiyip içiyormusunuz tekrar geçmiş olsun