Helicobakter pylori ve 3lü paket tedavisi

helipakı alınca aynı şeyler bana da oldu. geğirme gibi şey olunca ağzımda iğrenç bi tat ve koku zaten berbat bi şey
bi de özür dileyerek yazıyorum ben de felaket ishal yaptı. aile hekimi molit hap yazdı ertesi gün ishal geçti
benm ağzım zehir gibiydi. muzu emerek yiyordum, kekik ve naneyi demle ılıkken iç. ve bal tüket. inan ben ballı su iiçerek hala rahatlıyorum. doktor endoskopi dediyse yap belki içerde bi şeyyler var
helpak bitene kadar hep bırakmayı düşündüm ama sabrettim. bi baktım bitmiş. ilaç bittikten bi kaç gün şikayetler devm ediyor ama zamanla geçiyor. çorba felan gibi hafif, az salçalı, sebzeli çorbalar iiç vücudun dirençsiz kalmasın
ben de bu aralar yanma ve bulantı var. zaten üre nefes testi de yapcam haftaya gideceğim. çok yorma mideni:)

2 yıl önce bende bu tedaviyi gördüm.Önce kan tahlili sonra uyutularak endoskopi oldum.Bir parça aldılar onun sonucunda ve kan tahlili sonucu doktorum 3 lü tedaviyi başlattı.Tedavi sürecim rahat geçti yanlız doktorum mide koruyucu ilaç da yazmıştı.Belki onun etkisiyle rahat geçirmiş olabilirim.Artık endoskopilerde uyutularak yapılıyor bir çok devlet hastanelerinde. Geçmiş olsun....

doktoruma gittim mecburen tedaviyi bıraktık şu an başka ilaçlar kullanıyorum dışkı ve kan tahlilleri tekrar yapıldı tekrar o bakteri negatif çıktı yine..haftaya tüm ultrason görüntülerini istedi safra bağırsak vs. buralarda da sorun varsa oda böyle şikayetler yaparmış önce bunlara bakalım buralarda bir şey yoksa ve hala yeni verdiğim ilaçlarda iyi gelmezse istemesen de endoskopiyi konuşmak zorundayız artık dedi. aslında o bu sefer de istedi ama ben endoskopi adını duyunca bile betim benzim attığı için en son çare onu bırakalım madem dedi

olabilir belki o ekstra yazılan mide koruyu iyi gelmiştir çünkü zaten içinde aç karnına olan ilaç koruyucu diye veriliyor ama bana fayda etmedi neyse bıraktık artık o tedaviyi kullanamadım.. size şunu sorucam kan tahlilinde de çıktı mı helicobacter var diye yoksa kan tahlilinde çıkmıyorda sadece biyopside mi çıktı? bakalım bana da gerekirse doktoruma soırucam eğer uyutmazsa özelde yaptırıcam

Kan tahlilimde çıkmıştı.Endoskopi olmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz anlamadım.Uyutulup yapılan endoskopide hiç bir şey hissetmiyorsunuz zaten öyle uzun sürede uyutmuyorlar 10 dakika falan uyutuluyorsun..Doktorunuzun uygun tedaviye başlaması için endoskopi yaptırmanız gerekiyor.

doktorum devlet hastanesinde onu bırakıp başka doktora gitmek istemiyorum tedavi olmak için ,çünkü çok iyi bir doktor yalnız devlette en azından benim bulunduğum ilde uyutmuyorlarmış onun için korkuyorum, gidip özel bi hasanede olayım sonuçlarımı kendi doktoruma getireyim diyorum bunun içinde iyi bir doktor arıyorum çünkü ilde bir tane özel hastane var ve orada bulunan endoskpi yapan doktordan hiç kimse memnun değil

Slm arkadaşlar ben üre nefes testi yaptırdım midemde de hp mikrobu çıktı doktor bana 4 tane ilaç verdi onları kullandım bitti kontrole gidecem de acaba tekrar üre nefes testi mi yaptırıyolar

Slm arkadaşlar ben üre nefes testi yaptırdım midemde de hp mikrobu çıktı doktor bana 4 tane ilaç verdi onları kullandım bitti kontrole gidecem de acaba tekrar üre nefes testi mi yaptırıyolar
4 tane hap kullandim derken 3lu degilde 4lu tedavimi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…