- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
merhaba...2aydır midemden çok çekiyorum bulantı ,yanma,şişkinlik,affedersiniz geğirme isteği falan var doktora gitmiştim doktor önce bu bakteriden şüphelendi test yapıldı negatif çıktı sonra 1 aylık bir başka tedavi uygulandı ama şikayetlerim geçmedi .bugün tekrar kontrole gittim geçmediyse kesin bu bakteri vardır sonuçlarda negatif çıksa bile görünmemiştir dedi :44:neyse bu bakterinin malum ilacı olan 14 günlük paketi yazdı(h....ak) ama bu dönem sana çin işkencesi gibi gelicek etkileri bayağı ağır ,ağzında kötü bi tat falan olucak dedi öyle deyince biraz korktum ama olsun 14 gün boyunca o tat olsa ne olur sonunda geçicek dedim rahatlattım kendimi sonra eczaneye gittim ordaki kız daha beter şeyler söyledi yok çarpıntı,baş dönmesi,bulantı ,kusma yapar Allah yardımcın olsun falan dedi zaten benim iç kulak rahatsızlığım var 2 yıldır baş dönemsi çekiyorum baş dönemsi deyince iyice panik oldum eve gelince internnettten baktım acillik oldum bunu kullanınca diyenler olmuş resmen korktum ,yarın kullanmaya başlıycam ama nasıl yaparım nasıl başlarım bilmiyorum var mı bunu kullanan gerçekten bu kadar ağır bir tedavi mi?