• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Helcin10 'nun Suyla imtihanı :(

:halay::KK71:Ben normaldede gün içerisi ve geceyide katarsak 3 litre içtiğime denk gelir su kadr güzel birşey yok bence zatn sabahtan akşama kadar 15 bardak içiyorumdur . Fakat kilo almaya çalışırken bu kadarınıda içmek zayıflatırmış doktor demişti:KK56:

İtiraf ediyorum buraya yazdıktan sonra dışarı çıktım gelince yemek vs akşam üstü içtim doğru değil bi anda içmek ama söz verdim gibi oldu diye 1 lt içtim

:halay::KK71:Ben normaldede gün içerisi ve geceyide katarsak 3 litre içtiğime denk gelir su kadr güzel birşey yok bence zatn sabahtan akşama kadar 15 bardak içiyorumdur . Fakat kilo almaya çalışırken bu kadarınıda içmek zayıflatırmış doktor demişti:KK56:
Bebe bisküvisi duydum kilo almak için bi ara yapayım dedim bi iki yaptım aksattım bi işe yaramadı buraktım ben de

:halay:
Bebe bisküvisi duydum kilo almak için bi ara yapayım dedim bi iki yaptım aksattım bi işe yaramadı buraktım ben de
Çok denedim denemediğim şey kalmadı doktr doktor gezdim gayet iyi herşy orantılı dedi . Ben tekrar ısrrla gece bile kalkıp yemek yiyorum börek yapıyorum yada mantı falan alamıyorum ama dedim bünye meselesi belki çocuğun olursa dedi . Sonra tekrar gittim doktor kovdu beni:halay::KK71::olamaz:

:halay:
Çok denedim denemediğim şey kalmadı doktr doktor gezdim gayet iyi herşy orantılı dedi . Ben tekrar ısrrla gece bile kalkıp yemek yiyorum börek yapıyorum yada mantı falan alamıyorum ama dedim bünye meselesi belki çocuğun olursa dedi . Sonra tekrar gittim doktor kovdu beni:halay::KK71::olamaz:
Aynen benim de öyle çocukken annem dert eder sürekli sorardı en son bi sağlık sıkıntısı yok dedi kovdu bi doktor çok da takılmamak lazım

H E H E 11 su içtim bugün şükür yarın yazmayı unutma bugünü
Ben de hep wcdeyim

Sen 11 yaptın mı bence yaptın :KK52:
11 yaptım canım bende bugunde en az 11 :sampiyon:

2 litreye tammladm ve yatiyorum yarin is vr
bravo canısı :KK9::KK9:

İtiraf ediyorum buraya yazdıktan sonra dışarı çıktım gelince yemek vs akşam üstü içtim doğru değil bi anda içmek ama söz verdim gibi oldu diye 1 lt içtim
Aynen bende sırf burası çin içtim :D

Selam kızlar:)
Bol bol su için öncelikle sağlığınız için
Ben de cok su icenlerdenim günde 4-5 lt rahat içiyorum
Geceleri bile uyanıp içerim

H E H E seni gördüm yazayım dedim:)
Ben hatirlatma yapayim size şu an içiyorum bir bardak:)

• Beğen
Reactions: H E
Selam kızlar:)
Bol bol su için öncelikle sağlığınız için
Ben de cok su icenlerdenim günde 4-5 lt rahat içiyorum
Geceleri bile uyanıp içerim

H E H E seni gördüm yazayım dedim:)
Ben hatirlatma yapayim size şu an içiyorum bir bardak:)
götürrrrrrr beeeee götürrr dur kız bende içiyorum şimdi 1 bardak daha 3 oldum hanımlarrr 3 :spor:

götürrrrrrr beeeee götürrr dur kız bende içiyorum şimdi 1 bardak daha 3 oldum hanımlarrr 3 :spor:
Kilo almak için doktora gittim bana bi liste vwrdi ben de yediklerimi söyledim kadin bunlarla şu an 100 kiloyu gecmen lazım seni benim hastalara yönlendireyim dedi ahahah:)
Meğerse çok su icince kilo alimi olmuyormus:(

İç her ictiginde iki bardak ic alisirsin

Kilo almak için doktora gittim bana bi liste vwrdi ben de yediklerimi söyledim kadin bunlarla şu an 100 kiloyu gecmen lazım seni benim hastalara yönlendireyim dedi ahahah:)
Meğerse çok su icince kilo alimi olmuyormus:KK43:

İç her ictiginde iki bardak ic alisirsin
Alakası olduguunu sanmıyorum :D
Ben 53 kiloyum su içmem . ve aşırı yerım :D

Back