• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Helcin10 'nun Suyla imtihanı :(

MErhaba günaydınnnn ,
Bugun sabah kalkar kalmaz 1 bardak , işyerıne gelınce kahvaltıdan sonrada 1 bardak içtim :eğlence:
Sizler ?

@Vayneymis , Ojeli ejderha Ojeli ejderha , ballikayfe ballikayfe ??
Dün sadece bildirim ojelı bildiirim yaptı kızlar . Dikkat edelim lütfen .

MErhaba günaydınnnn ,
Bugun sabah kalkar kalmaz 1 bardak , işyerıne gelınce kahvaltıdan sonrada 1 bardak içtim :eğlence:
Sizler ?

@Vayneymis , Ojeli ejderha Ojeli ejderha , ballikayfe ballikayfe ??
Dün sadece bildirim ojelı bildiirim yaptı kızlar . Dikkat edelim lütfen .
Dün yapamadım tamam canım dikkat ederim kusura bakma
Düne 13 yazar mısın bana
Bugünü de bildiricem daha tamamlayamadım

• Beğen
Reactions: H E
Bende katilsam ya araniza

Tabi kiii beklerizz ne zaman su içersen şu kdr içtim de ki bizde senı gördükçe su içelim :))

bbraaaavvoooo canısııı

H E H E
Dediğim gibi dün 13
Bugün de 13
Harikasınnnn

H E H E sen naaptın ?
WC’ye gitmekten uyuyamıyorum aşırı uykum var
:KK70: ben artık sık çıkmıyorum wc ye :) alıştımı bunye ne daha yenı kalktım şuan 2 bardak su içtim :KK66:

*** kızlar bugun evde oldugum için ilk sayfayı güncelleyemiyorum . Pazartesi hepsini yazıcam . Su içtiğinizde topiiğimiz e gelip şu kdr su içtim demeyi unutmayınnn.
Bool bool su içinn harriikaaaa bir cildimiz olsunnnnnn :halay:

Hepiniizii öptümmmm :KK200:

Tabi kiii beklerizz ne zaman su içersen şu kdr içtim de ki bizde senı gördükçe su içelim :))

bbraaaavvoooo canısııı

Harikasınnnn

:KK70: ben artık sık çıkmıyorum wc ye :) alıştımı bunye ne daha yenı kalktım şuan 2 bardak su içtim :KK66:

*** kızlar bugun evde oldugum için ilk sayfayı güncelleyemiyorum . Pazartesi hepsini yazıcam . Su içtiğinizde topiiğimiz e gelip şu kdr su içtim demeyi unutmayınnn.
Bool bool su içinn harriikaaaa bir cildimiz olsunnnnnn :halay:

Hepiniizii öptümmmm :KK200:
Tamam canım gözünü seveyim unutma pazartesi :KK70:

• Beğen
Wc sorunu birden yüklenmemizden oluyor sanırım sabah iş güç unutup sonra yükleniyoruz sabah başlamamız lazım

• Beğen
Wc sorunu birden yüklenmemizden oluyor sanırım sabah iş güç unutup sonra yükleniyoruz sabah başlamamız lazım
Aynen çok haklıdın bende ilk gun bi anda abanıyodum 2 e bardak ıcıyodum .
Şuan saat başı 1 bardak içmeye özen gösteıyorum ve wc sorunu azaldı

Back