'Helal Turizm' Can Çekişen Sektöre Çare Olacak mı?

ama yunanlarda kokteyl bilmiyor, rodosta margarita istiyorum dedim, arkadaşını arayıp sorup iki saatte yaptı,:KK53::KK53: halbuki bara ben geçsem bi dk da yapardım:KK70::KK70:

Onlar da turiste alışık değil kusurlarına bakma :D

ben anlamadım bu işi kriz var kriz var diyorlar
turist gelmiyor diyorlar ama otel fiyatları el yakmaya devam ediyor sanırım adamlar yerli turisti değil yabancıyı istiyor :KK53:

ayrıca özellikle Antalya tarafı esnafı ve otelcileri için daha beter olsunlar diyorum :KK6:
yıllarca dünyanın parası verilerek gidilen tatillerde Türklere ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorlardı Türkler gelmesin de yabancı gelsin diyorlardı ne oldu
ben de artık pasaportu aldıktan sonra yabancı ülkelerde tatil yapmak istiyorum bunlara para kazandırmamak gerekiyor aslında

Senelerdir yerli turisti kazıkladıklarına saysınlar.

Deniz tatili istesem gidip Bodrum'da Antalya'da binlerce lira vermem, burnumun dibindeki Yunan adasına geçerim mis gibi. Deniz aynı deniz, hatta daha iyi, hizmet daha iyi, fiyatlar daha iyi.
aynısını yazmışım okumadan
kesinlikle hak veriyorum
ayrıca bizlerin bu yurtta yaptığı tatilin ruslardan daha pahalıya gelmesi de cabası

En azından yabancılık çekmeyeceğiz onlar bize biz onlara aşina imam hatip liseleri sayesinde Arapçamızda gelişiyor
Karadeniz bölgesi bildiğim kadarıyla favori olarak seçtikleri yer Arap turistlerin

aynısını yazmışım okumadan
kesinlikle hak veriyorum
ayrıca bizlerin bu yurtta yaptığı tatilin ruslardan daha pahalıya gelmesi de cabası

Benim babamın çifte vatandaşlığı var balkan ülkelerinin birinden. Ordan gittiğinde acenteden tatil alırdı eskiden 3te bir fiyatına gelirdi uöağıyla beraber. Uçağını kullanmadan biz burdan arabayla giderdik sonra :D hayır balkan insanı fakir para harcamaz ki. Harcarsa parayı türk harcar. Sen niye böyle yollara giriyon anlamıyoduk :D

Konuyu ve yorumları okuyunca gözüm korktu. Her şeye rağmen bu yaz sonu için bir cesaret Türkiye'ye 6 haftalığına gelmek için iş yerimden izin aldım. Zaten korku vardı, şimdi daha beter oldu sanki ne bileyim... ne yapacağımı şaşırdım.

Daha dün bdv'de bi konu vardı. Benim burdan bakıp iki kişi 7 gece 7300 lira fiyat aldığım otele o arkadaş ingiltereden 6 kişi 18 gün 10 bin lira fiyat aldı. Fiyat politikaları değişmeyecek.

Sinek mi aclıyorlarmış:işsiz:
Bana hiç öyle gelmedi.
Fiyatları hala fahiş tutmasınlar o Zaman:63:

Ekşi sözlükte bu turizm kriziyle ilgili bir sürü şey yazdılar,okumanızı tavsiye ederim .
Bizim Türk insanına yüz çevirdiler ,10 katına satmaya çalıştılar ,doğru düzgün oda bile vermediler .Rusa 5e veriyorlarsa,Türk'e 10 verdiler .
İyi olmuş ,şimdi de turistler küstü ,bizim halka muhtaç kaldılar .
Arap turist getirseniz ne olacak ,katkı yapmayacak ki ,bir kaç alışveriş yapacaklar o kadar .
Bu turizm krizinin etkileri bayağı yıl sürecek ,sadece araplarla olacak iş değil

Back