canım ben bir aydr kulanıyorum ewet göğüslerde zaman zaman sızı gbi böle pamak basarsınya öle acı olıyo.Tüm kulanalar aynı şeyleri yazmış korkma rahat ol büyüdüklerinin işareti çünki büyük fark var benmkilerde
kloya gelince aynı klomdayım Almadımda vermedimde 80den 85oldum MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMM.
arkadaşlar hayıta başladım bende ve şerbetçi otu ısırgan hayıt rezene bunları kaynatıp blendırdan geçirip kayısı yağı ekleyip vucut losyonuna ekledim sabah akşam masajla sürüyorum strecle kaplayıp sütyen giyiyorum 3 saat filn duruyorum buna yeni başladım gelişmeleri yazarım
bu arada yaşım 30 yanlız benim büyüme değil sorunum dolgulu 85 giyiyorum ama içleri boşaldı hormon ve bağ dokuyuda desteklemek gerekiyo
hayıtla birlikte ısırgan şerbetçi rezene demleyip sabah akşam birer fincan içmeye başladım östrojen ve bağ dokuyu lif bezlerini unutmayın arkadaşlar
bu dokular için vitamin takviyeside gerekiyo calsium magnesyum B vitamini serisi içeren vitaminler ve selenyum e gerekiyo yada bunları destekleyen besinler tüketin ziraatçi bi arkadaşım biz selenyum e yi ineklere veriyoruz hemde doğurganlık ve süt üretimi için demişti ve maydanoz doğal bi selenyum e kaynağıymış suyunuda kendinide bol bol tüketin limon tuz ekleyip hergün bol bol yiyin hepimizin allah yardımcısı olsun
Kızlarrrrrrrrr
Hayıt kullanıyorum bi ayd
ve iki bdn birdn büyüdülerrrrrrrrrrrrrrr
75 den 80 oldu şimddi 88 en son bugün ölçtüm
yaşassın darısı herkezin başına
bu küç ne , nasıl oluyor ,açıkça yazabilirmisiniz. rica etsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?