valla bende 2 -3 gündür üşeniyorum çörekotu sürmüyorum. küç e devaam ediyorum. yaklaşık 2.5 ay oldu .biraz dolgunluk oldu. offfff sıkıldım ben yaaa.
bende hiç yeni bir gelişme yok
selamlar zehre sen bir krem ve hapran bahsetmişsin hemde geridönüşümü olmayan açıkarmısın lütfen meraktayımmm
tabiii ki seni cağırdım gecmiş topiklere göz attım bu işe bas koymussun tam bana göre bi kankasın hoşgeldin güzelima.s.
yas 33
aaa şaka yapmıştım oysa kaydirigubbakcemile3 yani benim olabileceğim hiçç aklıma gelmemişti sempatiksalakcinni ben son karar silikona taktım ama inancım bitti bunlaraCADIARZU takip ederim gelişmeleri burdan boshayallersmile
silikon sonrası komplikasyonlar beni çok korkutuyo,yoksa para bi sekilde bulunur belki taksit hizmeti bile vardır ama acılara suniliğe ve garip izlere sert memelere yokum.... sana saygı duyarım kankam keske bırakmasaydın benikaydirigubbakcemilekötükedihüso
canımm çok araştırdım ama bu otla yağla balla olucak iş değil en azından 30 yaş ve üstü içinboshayallersmileboshayallersmile çok üzgünüm ama mantıkende öyle geliyo bana evet silikona taktım ama düşünce aşamasında daha CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?