• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heeer eve lazımmm ! ! ! Kızlarrr bi bakınnnn :)

Lastikli halı örtüsü kullananlar varmı ?

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .

Pa-NickYok

☆Respect yavrum Respect☆
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
884
5.490
138
Lastikli halı örtülerimi aldığım için okadar memnunumki sizinlede paylaşmak istedimmm :)

Yumuş yumuş, kalınnn, çok rahat ve kullanışlı..

En önemlisi her hafta sonu halı silme derdim kalmadı, çok mutluyum..

Düşünenlere, hiç bilmeyenlere duyurmak istedim.

Her ebat var, veya özel dikim yapılabiliniyor..
Resimde gördüğünüz üzre pekte şıklar, ben tek renk tercih ettim, bitek mutfağınkı desenli oda pek hoşuma gidince tek renk almaktan vazgeçip örgülü deseni tercih ettim..

Sizde halı silmekten, yıkatmaktan bıktıysanız mutlaka alın.

Reklamlar bitti :))

Öptüm kızlaaar mutlu günler

Son düzenleme:
Polar evet ama peluş gibi yumuşacık ve kalın ama herkesinki böyle değil, daha ucuz olanlar daha ince ve toz tutuyo cunku arkadaşlarımdan biliyorum.
Fiyatına göre değişiyo kalitesi tabii.

Valla ben memnunum hergün çıkarıp çırpanlarda var ama ben sadece gırgırlıyorum çünkü makineyle süpürünce toplaniyor potluk oluyor haliyle.
Surekli düzeltceme gırgır daha mantıklı.
Halının dışındaki yerleride makineyle hallediyorum.
Çok rahat çocukluysan özellikle..

Ben çok saçma olduğunu düşünüyorum ya kusura bakma senle alakalı değil bu fikrim şu kanepe koltuk örtülerinede çok gıcığım.
Madem o örtü örtülecek neden bunlar alınırken birbirine uyumlu olsun yok deseni yok şuyu yok buyu diye günlerce katalog baktıktan sonra gel örtüyü ört garip yani.
Koltuklatım pudra pembesi halımda açık renkli beyaz pudra açık mürdüm falan evet çok kirleniyor ama olsun ben böyle beğerndiğim için sorun yok

Ben ilk internette gormustum siparis vereyimdedim 100 dedii .kaldi tesadufen disari ya Ciktim gordum aldim cok memnunum hemde 55 aldim :)

Ben de düşünüyorum, emekleme ve yürüme çağında bebek olunca halı üstüne örtü şart oluyor yoksa ben de kanepe örtülerine falan gıcığımdır ama halı olayı farklı. Bebek halıyı ısırıyor yalıyor, yeri geliyor kusuyor falan, ben şimdiye kadar çarşaf serip iki güne bir makineye atıyordum ama halı örtüsü almaya karar verdim.

Siz nerden kaça aldınız acaba?

ben aldm ve coook pismanim kayip duruyo aklima geldike uzuluyorum alsigim icin
Canım sen hangi markayı aldın hepsi kaymiyor ya ben cok memnunum.
Tekli koltukları ortünün üzerine çekiyorum 10 santim filan o şekilde hele hiç kaymıyor.
Mutfağımdaki daha ince diğerlerine göre ama hiç potluk bile yapmıyor. valla şahsen okadar memnunumki paylaşmak istedim sizlerle

Ben çok saçma olduğunu düşünüyorum ya kusura bakma senle alakalı değil bu fikrim şu kanepe koltuk örtülerinede çok gıcığım.
Madem o örtü örtülecek neden bunlar alınırken birbirine uyumlu olsun yok deseni yok şuyu yok buyu diye günlerce katalog baktıktan sonra gel örtüyü ört garip yani.
Koltuklatım pudra pembesi halımda açık renkli beyaz pudra açık mürdüm falan evet çok kirleniyor ama olsun ben böyle beğerndiğim için sorun yok
Ama halı örtüsünü alırkende uyumlu aldım, buralarda magazalarda istediğim renkte yoktu ve araştirip tam odalara uyan renkleri tercih ettim.
Bence örtü olduğu bile pek belli olmuyor çogu kişi söylemeden anlamiyor bile

Ben de düşünüyorum, emekleme ve yürüme çağında bebek olunca halı üstüne örtü şart oluyor yoksa ben de kanepe örtülerine falan gıcığımdır ama halı olayı farklı. Bebek halıyı ısırıyor yalıyor, yeri geliyor kusuyor falan, ben şimdiye kadar çarşaf serip iki güne bir makineye atıyordum ama halı örtüsü almaya karar verdim.

Siz nerden kaça aldınız acaba?
Ben n 11 den aldım.
Pempe olan 6 metrekare welsoft marka
Gri olan 6 metrekare merlin home markası
Ve mutfaktaki örgülü kahve olanda merlin home dan.
Hepsini n 11 de bulabilirsin.
Mutfaktaki boyut ve fiyat olarak daha küçük ve kalite olarakda biraz daha farkli, diğerlerine göre daha ince ama hic potluk yapmiyor

Halının alt kısmında kalan lastikli olan yerden mi kayıyor?
Dedigim gibi koltuğu uzerine getirebilme sansıniz varsa kayma olasılığı tamamen ortadan kalkiyo.
Benimkiler hic kaymiyo, koltuklar sağolsun.
Ayrica alttan iğnelenebilir, bi arkadaşım oyle yapmıştı ama onunki benim aldiklarimdan farkliydi

Ben n 11 den aldım.
Pempe olan 6 metrekare welsoft marka
Gri olan 6 metrekare merlin home markası
Ve mutfaktaki örgülü kahve olanda merlin home dan.
Hepsini n 11 de bulabilirsin.
Mutfaktaki boyut ve fiyat olarak daha küçük ve kalite olarakda biraz daha farkli, diğerlerine göre daha ince ama hic potluk yapmiyor
Teşekkür ederim canım, ben de bakayım :)
Halılar daha yeni yıkamadan geldi ama mutfaktakinin üstüne çay döküldü devasa çay lekesi var ne denediysem çıkmadı, örtü şart oldu. Bu arada örgü deseni şahaneymiş ;)

Teşekkür ederim canım, ben de bakayım :)
Halılar daha yeni yıkamadan geldi ama mutfaktakinin üstüne çay döküldü devasa çay lekesi var ne denediysem çıkmadı, örtü şart oldu. Bu arada örgü deseni şahaneymiş :KK66:
Bence alirsan halı örtüsünü takmadan önce altından bi ortü daha ser (potluk yapmayan yapışan polarlardan), üzerine halı örtüsünü tak, ohh misss :))
Altına çay vs. geçmesini biraz daha engellemiş olursun, ben öyle yaptım..
BiraZ kosla vanish le ılık suyu karıştır,daha önce halıya suyla karışık elma sirkesi dök (lekeye)
Daha sonra hafif koslanın köpüklü suyundan elinle güzelce yedir, biraz bekletip maden suyunu uzerine boca et, leke coksa çok dök.
Foss ederken hunharca silmeye başla :))
Leke kalmayacaktır, enazindan bende işe yarıyor.
Karışık anlattım gerçi, kolay gelsin sana :))

bende temizlik bakımından çok memrunum halı örtümden tabi ama potluklar oluyor biraz ona çare bulamadım haliyle

Back
X