- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Canım sen hangi markayı aldın hepsi kaymiyor ya ben cok memnunum.ben aldm ve coook pismanim kayip duruyo aklima geldike uzuluyorum alsigim icin
Ama halı örtüsünü alırkende uyumlu aldım, buralarda magazalarda istediğim renkte yoktu ve araştirip tam odalara uyan renkleri tercih ettim.Ben çok saçma olduğunu düşünüyorum ya kusura bakma senle alakalı değil bu fikrim şu kanepe koltuk örtülerinede çok gıcığım.
Madem o örtü örtülecek neden bunlar alınırken birbirine uyumlu olsun yok deseni yok şuyu yok buyu diye günlerce katalog baktıktan sonra gel örtüyü ört garip yani.
Koltuklatım pudra pembesi halımda açık renkli beyaz pudra açık mürdüm falan evet çok kirleniyor ama olsun ben böyle beğerndiğim için sorun yok
Ben n 11 den aldım.Ben de düşünüyorum, emekleme ve yürüme çağında bebek olunca halı üstüne örtü şart oluyor yoksa ben de kanepe örtülerine falan gıcığımdır ama halı olayı farklı. Bebek halıyı ısırıyor yalıyor, yeri geliyor kusuyor falan, ben şimdiye kadar çarşaf serip iki güne bir makineye atıyordum ama halı örtüsü almaya karar verdim.
Siz nerden kaça aldınız acaba?
N11 e halı örtüsü yaz çıkar canımnerde satılıyor bunlar
Dedigim gibi koltuğu uzerine getirebilme sansıniz varsa kayma olasılığı tamamen ortadan kalkiyo.Halının alt kısmında kalan lastikli olan yerden mi kayıyor?
Iyi etmişsin ohhh güle güle kullan :)Ben ilk internette gormustum siparis vereyimdedim 100 dedii .kaldi tesadufen disari ya Ciktim gordum aldim cok memnunum hemde 55 aldim :)
Tesekkurler :))))Iyi etmişsin ohhh güle güle kullan :)
Teşekkür ederim canım, ben de bakayım :)Ben n 11 den aldım.
Pempe olan 6 metrekare welsoft marka
Gri olan 6 metrekare merlin home markası
Ve mutfaktaki örgülü kahve olanda merlin home dan.
Hepsini n 11 de bulabilirsin.
Mutfaktaki boyut ve fiyat olarak daha küçük ve kalite olarakda biraz daha farkli, diğerlerine göre daha ince ama hic potluk yapmiyor
Bence alirsan halı örtüsünü takmadan önce altından bi ortü daha ser (potluk yapmayan yapışan polarlardan), üzerine halı örtüsünü tak, ohh misss :))Teşekkür ederim canım, ben de bakayım :)
Halılar daha yeni yıkamadan geldi ama mutfaktakinin üstüne çay döküldü devasa çay lekesi var ne denediysem çıkmadı, örtü şart oldu. Bu arada örgü deseni şahaneymiş
Benim mutfaktakı hic potluk yapmiyor, hatta supurgeyle bile supuruyorum. çocuk olunca ister istemez halı gibi düz durmuyor ama çok rahat yinedebende temizlik bakımından çok memrunum halı örtümden tabi ama potluklar oluyor biraz ona çare bulamadım haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?