Hediyeli Ev Giyim satılmıştır...

uzun boyundan baglamali lacivert krem renkli bir kere giyilmis sadece...
...
bolero isteyenler için krem rengi saten bolero.elbise ve bolero 40-42 bedene uygun.fiyati.25tl.

canım sıyah tayt narcıcegı pantolon ve tısort kot pantolonu ıstıyorum

Canim kendinden kemerli yuksek bel siyah kot pantolon 40 beden ile, beyaz straplez bolerolu tulumunu istiyorum.. haa birde siyah kürk vardiya Kolsuz onuda istiyorum. keske kot mini etek 40 beden olsaydi ( uygun fiyat verir misin bana cok aldim hem.yada kargoda yardimci olur musun

Canim kendinden kemerli siyah kot pantolon tamam. Beyaz straplez dantel bolerolu tulum degil mini elbise.kurk yelekte tamam. Mini kot etek 40bedene olur düşünürsen.

Mavi tulum ve mor kapsonlu yelegine talibim ama ben istanbuldayım bide o tulum 42 44 bedene uyarmı aceba ?
canim saks mavi tulum genis 42 beden. Tam 42-44 bedene uyumludur.mor kapsonlu yelek te bir kez giyilmis cok güzel örgüsu ve rengi vardir.ptt kargoyla uygun fiyata gelir istanbul a düşünürseniz.kapida odeme yapabilirsiniz

canım sana mesaj yazamıyorum arkadas olarak ekle dior hesabınıda pasife almıssın geldigin zaman ekle beni istiyorum ben o yelkle tulumu bol kazanclar sana

Saks mavi tulum.mor yelek.straplez beyaz mini elbise.narcicegi pantolon ve tişörtve siyah Kürk yelek satildi. Geriye kalan ürünlerimin hepsinde indirim yapip bitirecem ve yeni bir baslik acacam.buyrun indirime

canım gerıye kalan urunlerın resımlerını tekrar koyamıyomusun

GERİYE KALANLAR:

1-ASİMETRİK KESİM SİYAH TUNİK
2-BEYAZ CEKET SİYAH PANTOLON TAKIM ELBİSE 40 BEDEN
3-LACİVERT 40 BEDEN KUMAŞ PANTOLON
4-BORDO RENK 38 BEDEN GECELİK SABAHLIK TAKIM
5-SIRT DEKOLTELİ BEYAZ GECELİK KULLANILMADI
6-BEYAZ SATEN GECELİK 40 BEDEN
7-
8-
9-
10-
11-
12-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…