Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyah asimetrik kesim 42_44bedene uygun triko 5 TL.. beyaz ceketli siyah pantolonlu takim elbise 40_42 beden parantez marka 50tl.. .... .... lacivert 40 beden parantez marka kumaş pantolon 10tl. alt narcicegi bilekte pantolon boyner marka üstü beyaz tisort 15 tl.. 40beden dar paça kot 5tl.. 40beden siyah yanlari derili tayt 10tl.. ...yan resmi.. ... acik kahverengi kullanilmamis arkasi cepli tayt 40beden 10tl.. ... ceketlerin içine sik straplez pullu vadiler hic giyilmesi.5 er tl.. 42 beden mini kot etek bir defa giyildi.. 5tl
Canim kendinden kemerli yuksek bel siyah kot pantolon 40 beden ile, beyaz straplez bolerolu tulumunu istiyorum.. haa birde siyah kürk vardiya Kolsuz onuda istiyorum. keske kot mini etek 40 beden olsaydi ( uygun fiyat verir misin bana cok aldim hem.yada kargoda yardimci olur musun
canim saks mavi tulum genis 42 beden. Tam 42-44 bedene uyumludur.mor kapsonlu yelek te bir kez giyilmis cok güzel örgüsu ve rengi vardir.ptt kargoyla uygun fiyata gelir istanbul a düşünürseniz.kapida odeme yapabilirsinizMavi tulum ve mor kapsonlu yelegine talibim ama ben istanbuldayım bide o tulum 42 44 bedene uyarmı aceba ?
bugun kargoya vercektın neoldu canm msjda atamyorum sana
canım gerıye kalan urunlerın resımlerını tekrar koyamıyomusun