Hediyeleşme

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
40
gizem arkadaşımız kasım anneleri topiğinde görmüş
çekiliş -hediyeleşme yapılımış..çok hoşuna gitmiş link verdi bende baktım çok duygulandım..
aylardır bizde burda ekim anneleri dostluğu kurduk hepimiz birbirimize elimizden geldiğince destek olduk..
birde hediyeleşelim güzel bi anı kalsın bizlere katılmak isteyenler ismini yazdırsın lütfen..

Hediyeleşmenin önemi büyüktür. Peygamber efendimiz, insanların birbirleriyle ilgilerini kesmemesi ve irtibatlarının kopmaması için hediyeleşmeyi emreder, hediyenin, alanı sağır ve kör ettiğini bildirirdi. Yani hediye sayesinde hediye verenin kötü sözlerini duyamaz, kötü işlerini göremez olur.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Müsafeha edin, müsafeha kini, kırgınlığı giderir. Hediyeleşin, çünkü hediye, sevgiyi artırır, düşmanlığı giderir.) [ıbni Asakir]

(Hediyeleşin, çünkü hediye, aradaki muhabbeti artırır.) [Beyheki]

not:KK43:ptt kargo heryere 3 tl ye gönderim yapıyor )

1.aybike_zehra
2.gizem1986
3.naz06
4.brnklc
5.seldus
6.haziran66
7.Blueflower
8.Seydahancer
9.Zellda
10.Cashmir
11.BeyaAZz
12.SEYMA
13.merhem
14.musyas
15.selina79
16.jade_06
17.saime77
18.candyelif
19.gulefsan
20.mer_bet
21.rknydn55
22.naz_06
23.nesibe82
24.kuzularım
25.esma_memo_12

Son düzenleme:
gizem arkadaşımız kasım anneleri topiğinde görmüş
çekiliş -hediyeleşme yapılımış..çok hoşuna gitmiş link verdi bende baktım çok duygulandım..
aylardır bizde burda ekim anneleri dostluğu kurduk hepimiz birbirimize elimizden geldiğince destek olduk..
birde hediyeleşelim güzel bi anı kalsın bizlere katılmak isteyenler ismini yazdırsın lütfen..

Hediyeleşmenin önemi büyüktür. Peygamber efendimiz, insanların birbirleriyle ilgilerini kesmemesi ve irtibatlarının kopmaması için hediyeleşmeyi emreder, hediyenin, alanı sağır ve kör ettiğini bildirirdi. Yani hediye sayesinde hediye verenin kötü sözlerini duyamaz, kötü işlerini göremez olur.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Müsafeha edin, müsafeha kini, kırgınlığı giderir. Hediyeleşin, çünkü hediye, sevgiyi artırır, düşmanlığı giderir.) [İbni Asakir]

(Hediyeleşin, çünkü hediye, aradaki muhabbeti artırır.) [Beyheki]

not:KK43:ptt kargo heryere 3 tl ye gönderim yapıyor )

1.aybike_zehra
2.gizem
3.naz06
4.brnklc
5.seldus

aybikecim, ben de varım beni de yazar mısın??

Ben de varim diyecem ama Turkiyeden buraya gondermek pahali ama beni yaz aybike ben kime cikarsa gondereyim hediye ben turkiyeye onumuzdeki yaz gelecegim insallah o zamanda bana cikan bana gonderir Turkiyedeki adresi veririm.

bence geç kalındı yada henüz erken. şimdi herkes doğum telaşına düşecek. bebeklerle ilgilenilecek. herkes bir süre kopacak bu siteden. Yani birlik sağlanamaz diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim sadece.
Birde ben katılmak istesem şimdi dışarı çıkamıyorum hediye almam mümkün değil. haftaya doğum bekliyorum.sonrasında 40 gün dışarı çıkamıyacağım zaten. 40 gün sonrasındada konu soğur gider. CADIARZU
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorumm Şeniz

bence geç kalındı yada henüz erken. şimdi herkes doğum telaşına düşecek. bebeklerle ilgilenilecek. herkes bir süre kopacak bu siteden. Yani birlik sağlanamaz diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim sadece.
Birde ben katılmak istesem şimdi dışarı çıkamıyorum hediye almam mümkün değil. haftaya doğum bekliyorum.sonrasında 40 gün dışarı çıkamıyacağım zaten. 40 gün sonrasındada konu soğur gider. CADIARZU
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorumm Şeniz

kuşum bende çıkamıyorum 10 gündür
haklısın bi nebzede olsa..
ama diğer topicte de zaten bebekler doğmuş ayları çıkmış anca başlanmış
yani şimdilik sadece liste oluşturuyoruz sonra birden sıkışmasın diye sen rahat ol kimse daralmadan alabilsin geniş geniş zaman olsun diye şimdi açıldı kasımdan önce olmaz bi heycan sen merak etme :KK66:

ya son katılım diye bişey yok ama bebeklerimiz doğsun 40 ları çıksın
ozaman başlarız gönderimlere
hem ozaman hediye elimize geçtiğinde giysi ise bebeğimizin üstünde resmini çeker koyarız siteye daha güzel olur..
ekliyorum seni o halde..

X