• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediyelerin içine küçük notlar yardım lütfen

kewok_

İkimiz Birden Sevinebiliriz Göge Bakalım...
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.636
61
113
merhaba arkadaşlar sevdiceğimle yıl dönümümüz kutlayacağız inşallah..:nazar:
ben bir kaç bi şeyler aldım da onların içine böyle anlamlı güzel sözler yazmak istiyorum...:4:
bu konu fazla yaratıcı olduğum da söylenemez sizlerden yardım almak istedim.:28:
Aldığım hediyelere gelince kazak, gömlek, pantolon, saat, parfüm tabi bazıları 2 tane ayrı ayrı mı not yazsam bilemedim..
işte kısacası fikirlerinizi bekliyorum..
(şuan ona çok sinirliyim ama bu da bi süpriz sonuçta yapmak lazım demi öküzüme):1:

;) öküzüme :):):) cok guldum ya

oncelikle tbrikler 1senenizi.. supriz hazirliyorsan bence once kizginligi bir kenara birak guzel anlarinizi dusun ve icinden geleni yaz bence daha samimi.olur ;)

;) öküzüme :):):) cok guldum ya

oncelikle tbrikler 1senenizi.. supriz hazirliyorsan bence once kizginligi bir kenara birak guzel anlarinizi dusun ve icinden geleni yaz bence daha samimi.olur ;)

:) teşekkür ederim canım 4.senemizi kutlyacağız inşallah aklıma seni çok seviyorum demekten başka bişey gelmiyor ilham gelmiyor ki ilham mı bıraktı bende sanki:95:

kimse yok mu yani:25:
konum ilgi çekici gelmedi mi masum ve heyecanlı bir konucuk açmıştım:32:
arkadaşlar bakar mısınız :7:

hep kızmışımdır, başkası yazdıktan sonra ne anlamı kalır ki diye...

şimdi size daha naif kelimelerle anlatayım :)

sağdan soldan alınan cümleler ne derece sizin hislerinizi taşır?

sevgiliniz aynısını yapsa? birine kalem kağıt tutuştursa iki söz yaz da benim hatuna vereyim dese? ?
çok kırıcı olur değil mi?
işte bu yüzden siz bunu yapmayın...
ne doğrultuda yazabilirsiniz bunu araştırın fikir edinin ama tamamen alıntı yapıp kağıtlara yazmayın..
benim ilk tavsiyem bu yönde....

şimdi size de hak verdiğim bir durum var.. o da uzun ilişki...

bende uzun bir ilişki içerisindeyim ve bazen kitlenir kalırım. aynen seni seviyorum demekten başka bir şey gelmez aklıma.
tüm sözler zaten söylenmiş olur, hepsi de eskidi gözümde...

ilişkiniz ne durumda bilmiyorum ama ben artık yılların rehavetiyle böyle not işlerini çok da duygusal boyutlarda yapmıyorum.
çünkü artık aramızda hediyelerle romantik dakikalar olamıyor :)
hani artık sevgilim yapsa evet romantik olur, şaşırtır beni ama benim kendisine yazdığım iki özlü söz etkilemez maalesef...

o sebeple romantizmi illa ha barındıracak iseniz bence başka türlü barındırın.
o notlara sizi güldürecek sözler yazın..

misal bir örnek vereyim saat için;
1-" sensiz geçen dakikalar zehir oluyor bana" "yanında zamanı unuttuğum tek adam" vs..vs..
2- "şu saati kolundan çıkartma da artık buluşmalarımıza daha erken gelebil e mi benim uyuz sevgilim ! " vs..vs..

.. ben ikinci not tarzında yazmayı tercih ederim.

size de verebileceğim tavsiye uzun ilişki olduğu için bu doğrultuda..
varsın geçirdiğiniz zamanları hatırlatan şeyler yapın..
fakat sevgilinizi bilemem...
ben isterse bin kağıda seni seviyorum yazıp şiirlerle donatayım, dönüp bana "hiç üşenmedin mi" der. :31:
ama iki resim çizeyim, dil çıkartmış kız çocuğu olayım.. aşktan ölür :31:

sizde sevgilisini 4 yılın getirmişliği olarak tanıyorsunuzdur ve bence bunları düşünerek hareket edin..
aldığınız hediyeler ne kadar da ihtiyaç duyulabilecek tarzda, demek ki sizde bir nevi aştınız bazı şeyleri.. o zaman varsın bu notları da aşın, daha doğal olun...

sadece tavsiyedir... :34:

hep kızmışımdır, başkası yazdıktan sonra ne anlamı kalır ki diye...

şimdi size daha naif kelimelerle anlatayım :)

sağdan soldan alınan cümleler ne derece sizin hislerinizi taşır?

sevgiliniz aynısını yapsa? birine kalem kağıt tutuştursa iki söz yaz da benim hatuna vereyim dese? ?
çok kırıcı olur değil mi?
işte bu yüzden siz bunu yapmayın...
ne doğrultuda yazabilirsiniz bunu araştırın fikir edinin ama tamamen alıntı yapıp kağıtlara yazmayın..
benim ilk tavsiyem bu yönde....

şimdi size de hak verdiğim bir durum var.. o da uzun ilişki...

bende uzun bir ilişki içerisindeyim ve bazen kitlenir kalırım. aynen seni seviyorum demekten başka bir şey gelmez aklıma.
tüm sözler zaten söylenmiş olur, hepsi de eskidi gözümde...

ilişkiniz ne durumda bilmiyorum ama ben artık yılların rehavetiyle böyle not işlerini çok da duygusal boyutlarda yapmıyorum.
çünkü artık aramızda hediyelerle romantik dakikalar olamıyor :)
hani artık sevgilim yapsa evet romantik olur, şaşırtır beni ama benim kendisine yazdığım iki özlü söz etkilemez maalesef...

o sebeple romantizmi illa ha barındıracak iseniz bence başka türlü barındırın.
o notlara sizi güldürecek sözler yazın..

misal bir örnek vereyim saat için;
1-" sensiz geçen dakikalar zehir oluyor bana" "yanında zamanı unuttuğum tek adam" vs..vs..
2- "şu saati kolundan çıkartma da artık buluşmalarımıza daha erken gelebil e mi benim uyuz sevgilim ! " vs..vs..

.. ben ikinci not tarzında yazmayı tercih ederim.

size de verebileceğim tavsiye uzun ilişki olduğu için bu doğrultuda..
varsın geçirdiğiniz zamanları hatırlatan şeyler yapın..
fakat sevgilinizi bilemem...
ben isterse bin kağıda seni seviyorum yazıp şiirlerle donatayım, dönüp bana "hiç üşenmedin mi" der. :31:
ama iki resim çizeyim, dil çıkartmış kız çocuğu olayım.. aşktan ölür :31:

sizde sevgilisini 4 yılın getirmişliği olarak tanıyorsunuzdur ve bence bunları düşünerek hareket edin..
aldığınız hediyeler ne kadar da ihtiyaç duyulabilecek tarzda, demek ki sizde bir nevi aştınız bazı şeyleri.. o zaman varsın bu notları da aşın, daha doğal olun...

sadece tavsiyedir... :34:

yazdıklarınız çok hoşuma gitti böyle ağzım açık okudum...:24:
evet 4 senelik bir ilişkide aştık bazı şeyleri ister istemez birbirimizi iyi tanıyoruz..:22:
şimdi düşününce komik şeyler yazma fikri daha cazip geliyor....:31:
yani öyle hediyelerle romantizm üretmek yerine akışına bırakıp biraz da komik şeyler ekleyip zamanı daha hoş hala getirmek daha iyi olur:1::1:
güzel fikirleriniz için çok teşekkür ederim:42:
herkese aşk böcekleri ile mutluluklar dilerim :38::38:

Back