Bebek İkinci El hediyee weewll göğüs pompası

firtinatt

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
22
0
16
Ankara
merhaba arkadaşlar
elimde weewellin tek hazneli göğüs pompası var
ihtiyacı olan arkadaşlara gönderebilirim
ücret talep etmiyorum
sadece kargo sizlere ait

mrb pompayı almak istiyorum çalışan biri oldugum için biraz sorlanıyorum eger yollarsanız bebegim her açıktıgında karnı doyacaktır yadımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar fatma hanımdan herhangi bir haber çıkmadı ücretsiz göğüs pompasına gerçekten ihtiyacı olan varsa kargo ücretini karşıladığınız taktirde gönderebilirim
elektriklidir ve 2 yıl garantilidir

Canım aslında ben de almayı düşünüyorum ilk bebeğimde bilemedim isten dolayı kızım 3 ay emmedi bile ama ücretsiz diyorsunuz en azından ben mahcup olmayayım cuzzi bir fiyat ödeyeyim yada daha ihtiyacı olan birini bulamazsan ozaman alayım çünkü kimsenin hakkına girmek istemem yine sen bilirsin

açıkcası bütçesini ayarlamayan birileri olursa sevinirim ki bir hayır yapıyoruz yerini bulsun dimi :)
ama bulamazsak seve seve gönderirim ücreti dert etme. bende aynı sıkıntıyı çektiğim için en azından işini görmüş oluruz :)

Ben de aynı fikirdeyim en azından gercek ihtiyac sahibine ulaşırsa ben de cok sevinirim ama denk gelmezse neden olmasın Allah izin verirse ben de başka ihtiyac sahibine ulaştırmaya çalışırım ama öncelik asıl ihtiyacı olan

tekrar merhaba

bir kaç arkadaşım ihtiyacı olduğunu söyledi fakat kimseden ses soluk çıkmadı
isterseniz adresinizi gönderin size kargo ile göndereyim

görüşmek dileğiyle

merhaba eğer ihtiyacı olan birini bulmadıysanız ben de talibim çalışa bi anneyim ihtiyacım olacak almayı da düşünemiyordum malum çok pahalı oluyorlar

tekrar merhaba

bir kaç arkadaşım ihtiyacı olduğunu söyledi fakat kimseden ses soluk çıkmadı
isterseniz adresinizi gönderin size kargo ile göndereyim

görüşmek dileğiyle

Özelden yazamıyorum email adresinizi yollarsanız gorusebiliriz geç gördüm gündüz isteydim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…