Firtinat Allah kabul etsin.Çok hoş bir davranış.
tşkr ederim ama özel msj atamıyorum face adresimi versem olurmu..
Arkadaşlar fatma hanımdan herhangi bir haber çıkmadı ücretsiz göğüs pompasına gerçekten ihtiyacı olan varsa kargo ücretini karşıladığınız taktirde gönderebilirim
elektriklidir ve 2 yıl garantilidir
Canım aslında ben de almayı düşünüyorum ilk bebeğimde bilemedim isten dolayı kızım 3 ay emmedi bile ama ücretsiz diyorsunuz en azından ben mahcup olmayayım cuzzi bir fiyat ödeyeyim yada daha ihtiyacı olan birini bulamazsan ozaman alayım çünkü kimsenin hakkına girmek istemem yine sen bilirsin
açıkcası bütçesini ayarlamayan birileri olursa sevinirim ki bir hayır yapıyoruz yerini bulsun dimi :)
ama bulamazsak seve seve gönderirim ücreti dert etme. bende aynı sıkıntıyı çektiğim için en azından işini görmüş oluruz :)
Ben de aynı fikirdeyim en azından gercek ihtiyac sahibine ulaşırsa ben de cok sevinirim ama denk gelmezse neden olmasın Allah izin verirse ben de başka ihtiyac sahibine ulaştırmaya çalışırım ama öncelik asıl ihtiyacı olan[/QUO
tamam arkadaşım ikimizde takip ediyoruz zaten forumu bir kaç gün daha bekleyelim çıkmazsa hafta içi sana gönderirim :)
Ben de aynı fikirdeyim en azından gercek ihtiyac sahibine ulaşırsa ben de cok sevinirim ama denk gelmezse neden olmasın Allah izin verirse ben de başka ihtiyac sahibine ulaştırmaya çalışırım ama öncelik asıl ihtiyacı olan[/QUO
tamam arkadaşım ikimizde takip ediyoruz zaten forumu bir kaç gün daha bekleyelim çıkmazsa hafta içi sana gönderirim :)
Tamam ama inşallah gercek ihtiyac sahibine ulaşır yoksa biz ulaştırırız
Kutlarım sizi çok hoş bir davranış sergilemişsiniz ne mutlu size
Canım aslında ben de almayı düşünüyorum ilk bebeğimde bilemedim isten dolayı kızım 3 ay emmedi bile ama ücretsiz diyorsunuz en azından ben mahcup olmayayım cuzzi bir fiyat ödeyeyim yada daha ihtiyacı olan birini bulamazsan ozaman alayım çünkü kimsenin hakkına girmek istemem yine sen bilirsin
tekrar merhaba
bir kaç arkadaşım ihtiyacı olduğunu söyledi fakat kimseden ses soluk çıkmadı
isterseniz adresinizi gönderin size kargo ile göndereyim
görüşmek dileğiyle
Özelden yazamıyorum email adresinizi yollarsanız gorusebiliriz geç gördüm gündüz isteydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?