Hediye...

yesilgulus

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
41
27
8
Ben hediye konusunda çok kararsız bir insanım. Yani düşünemem düşündüğümü de haftalarca düşünüp bulurum... Çok zorlanıyorum hediye alırken birine ya beğenmezse ya zevkine uymazsa vs vs bir sürü şey dolanıyor aklımda. Veee ve ve şimdi yıl dönümü hediyesi alma zamanı geldi. Elim ayağım birbirine dolandı. Yılbaşında en sevdiği renk mavi diye marketteki tüm mavi renkli abur cuburları aldım mavi çorap, boxer ve kazak aldım bir de mavi renkte mum koydum pakete. Çok beğendi hatta hala aldıklarımı yiyor. Bu hediyeyi kasımdan beri düşünmüştüm. Ama yıl dönümünde tıkandım kaldım ne alacağımı ne yapacağımı bilemedim. Bana yardım edin noluuurrr

Saati bende düşündüm ama bir keresinde kendine saat alacaktı gittik baktık beğendik hatta ama sonra mesleği sebebiyle çok sık takamayacağı için vazgeçmişti. O yüzden saat almaktan vazgeçtim. Yoksa zamanın kıymetini, beraber geçen her anın kavgasıyla mutluluğu ile değerini anlatan bir yazı ile saat bence harika bir hediye. Ama olmaz.

Aslinda iyi bir hediye baskalarina sorarak alinmaz. Hediyenin anlami budur cunku. Sen fikir uretirsin , sen alirsin ya da yaparsin . Yoksa bi yerden hediye ceki alirsin ona birakirsin. Bana kalirsa senin dusunerek alman gerek, ben baskasina sorularak alinan bir hediyeyi istemezdim. Acikcasi dusuncem bu.

Ona mavi nike ayakkabı alın. Antrenman tipi spor olanlardan. Denendi onaylandı

Gökyüzü konseptli bişeyler yapabilirsin. Fotoğraflarınızı albüm yada çoklu çerçeve yapabilirsin yada evine gitme şansın varsa, yada kendi evine davet etme, uçan mavi balonlar, yerde mumlar, güzel bir yemek falan filan. En son da mavi gecelik, adam mavi zehirlenmesi yaşasın

Çok basit olacak belki ama; dalga görünümü veren okyanus gece lambası diye birşey var, netten bakın isterseniz çok hoş bir görüntü yarattığını düşünüyorum. Bunu neden önerdin derseniz, ben de maviyi çok severim bu lamba da gördüğümde çok hoşuma gitmişti, birinin hediye etmesini bekliyorum.. Ana hediye olamaz ama yardımcı hediye görevi görebilir

Buldum bulduummm adını söylemek reklama girdiği için yasak mı burda bilmiyorum ama "sosyopix" diye bir sitede takvim kutusu yaptırdım. 2016 ocak ayında çekildiğimiz fotoğrafı ocak ayına koydurttum şubattakini şubata... 12 ayı böyle yaptım tamamını ve çok güzel bir not yazdım içine de. Umarım beğenir.

valla ben tavla yaptirdim icine siir yazdirdim pullara da adimizi

bi senede yildonumunde saat yaptirdim saatin icini actirdim sayilar yerine ikimizin adini yazdirdim 5 harfli ikimizin adi 12 ve 6 rakami oldu bide hala da kullanio orjinal oldu

valla ben tavla yaptirdim icine siir yazdirdim pullara da adimizi

bi senede yildonumunde saat yaptirdim saatin icini actirdim sayilar yerine ikimizin adini yazdirdim 5 harfli ikimizin adi 12 ve 6 rakami oldu bide hala da kullanio orjinal oldu

Bu fikirlerde çok güzel tavla aklıma geldiğinde zaman biraz geçmişti o yüzden o fikri Allah'ın izniyle nasipse seneye düşüneceğim.

Verdim hediyemi resimlerimizden takvim yaptırdım canım ben bende onu öneririm bayıldıııııı bayıldı ♥☺ Bu verdiğiniz önerileri inşallah seneye uygulayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…