gidipte föss çıkarsa eşimin dilinden kurtulamam zaten. zaten dedi bedava tatil olmaz ben seni nereye istersen götürürüm dedi. ben eşimi zorla ikna ettim, keşke ikna etmeden önce internete bir baksaydım. aslında firmaya baktım köklü bir firmaya benziyor ama aldanmamak lazım. bu devirde kimse kimseye bedava tatil vermez ...Tanıtımlara katılım sağlamak için böyle bir oyun yapıyorlar.Bana da defalarca tatil kazandınız dediler,hiçbirine gitmedim.
Esim gitti hediye tatil diye dinlemedi beni 3 saat anlatmislar 1 senelik 10 binlira istemisler aman aman uzak durun zaten senede 1 hafta izne cikiyorsun ondada guzel bir yer ayarlarsin
yarın arayacaklar, muhtemelen beni ikna etmek için uğraşacaklar, ben dünden hevesliydim çünkü öğrenmeden önce. gelemeyeceğimi söyleyeceğim, he birde eşli olma koşulu varmış vesaire vesaire.Aman sakın bulaşmayın. Bizede 1 hafta tatil kazandınız dediler kaç saat yol çektik gittik bizi resmen rehin aldılar orda akşam saat 6 da falan gittik gece saat 2-3 gibi döndük düşünün.Hep orayı tanıttılar kouştular konuştular.Tatil falanda vermediler para istediler.Olan bize oldu.
Sakin inanmayin benide aradilar hepsi duzmece...
Gelemeyeceğim dersen, haftaya veya hafta içi tanıtımlara çağırırlar ısrarla.yarın arayacaklar, muhtemelen beni ikna etmek için uğraşacaklar, ben dünden hevesliydim çünkü öğrenmeden önce. gelemeyeceğimi söyleyeceğim, he birde eşli olma koşulu varmış vesaire vesaire.
aynen öyle yapacağım, hatta açık açık söylemek istiyorum, insanları bedava tatil diye kandırıp durmasınlar :S hayal kurdum boşu boşuna. hayır çok şükür tatile gidebilecek durumumuz var ama insanların duygularıyla oynamaya hakları yok.Gelemeyeceğim dersen, haftaya veya hafta içi tanıtımlara çağırırlar ısrarla.
Bence toptan vazgeçtiğini söyle, istemiyorum de.
Konaklama ucretsiz gunluk 50 lira gibi yemek ucreti istiyorlar konaklama verdikleri otelde pansiyondan bozma birde teknemiz var falan diye yersen yani hic bosuna heveslenme ararlarsa ben gelmistim zaten istemiyorum dersinaynen öyle yapacağım, hatta açık açık söylemek istiyorum, insanları bedava tatil diye kandırıp durmasınlar :S hayal kurdum boşu boşuna. hayır çok şükür tatile gidebilecek durumumuz var ama insanların duygularıyla oynamaya hakları yok.
bazen hayır demek gerekiyor. bunlar bize ders olsun işte. paran varsa tatil yaparsın, yoksa otur aşağıya :)))benim anneme de ihlas armutlu icin yapmislardi. ucretsiz gezi. diye. anlatmislar anlatmislar annemler tanitima dayanamayip devremulk almisti.
gerci onlar eve gelen ihlasin temizlik robotuyla su aritmasini da almisti milyarlar verip.
hayir diyemiyorlar napican
Devremülk satmak için yapılan bir yöntem.tatil borsası diye bir yerden hediye tatil kazandım diye aradılar, internette araştırma yapmadan önce çook heveslenmiştim ki bunun bir dolandırıcılık yöntemi olduğunu öğrendim.
tatili 2015 e kadar kullanabileceğimizi ve bunu almak için 2 saatlik bir tanıtıma katılmamız gerektiğini söylediler bende eşimi zar zor ikna ettim. görüşmek için gidip evraklarımızı alıp tatil yapmaktı maksadım. daha önce bir tanıdığıma tatil çıkmıştı ve bir sorun yaşamadan tatilini yapıp gelmişti. sanırım banada aynı şans vurduğunu düşündüm.
görüşmeye gitmedim... bu konu hakkında ki yorumlarınızı bekliyorum.
görüşmeye gidipte bu işin sahte olduğunu anlayan var mı?
yada gerçekten hediye tatil diye bir şey olma olasılığı ne kadar doğru ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?