Hediye önerilerinizi bekliyorum kızlar..

enigmas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
İstanbul
kızlar erkek arkadaşıma doğum günü için hediye almak istiyorum saat almayı planlıyorum ama başka seçeneklerim de olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum

kızlar erkek arkadaşıma doğum günü için hediye almak istiyorum saat almayı planlıyorum ama başka seçeneklerim de olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum

Canımcım erkekler elektronik hediyeleri çok seviyorlar. Özellikle de ihtiyacı olan bir ürünse. Sana tavsiyem budur.

şekerim bütçen ne kadar? neye ilgi duyar, nesi olsun ister, ne kadar süredir berabersiniz, ilişkinizin yönü nedir? Bizler ne desek pek fayda etmeyebilir onu sen tanırsın.
Ben mesela geçen yıl eşime telefon almıştım hem askerden dönmüş oluyordu hemde doğum günü, ihtiyacıda vardı N97 istiyordu onu aldım. Bilgisayarını değiştirme düşüncesi vardı, bu sene doğum gününde de netbook aldım. Yıl dönümümüzde cüzdan aldım, cüzdana ihtiyacı vardı. v.b. Ama eşim değilde sevgilim olsaydı bu kadar pahalı şeyler almazdım orası ayrı. Bak cüzdan olabilir mesela, cüdan kemer takım alırsın. Bak aklıma geldi babamada doğum gününde cüzdan almıştım onunda ihtiyacı vardı. Yani kişilere olan yakınlığın bütçen ve ihtiyaçları doğrultusuna hareket etmelisin.

çok düşündüm ama gene saat alacam gibi başka bişey bulamadım. inşallah aldığım saati beğenir. herşeyi beğenmemek gibi sinir bir huyu var bu yüzden çekiniyorum da bakalım napacaksam :)

bence uğraşılmamış hediyeler çokda hediye sayılmaz şöle yapabilirsin mukavva kartondan güzel bir kalp kutu yap kutuyu kalpli yapışkanlı kağıtlarla kapla içine güzel marifetli ellerinle kalpli kurabiyeler yap benm sevgilim çok beğenmişti hatta bayıldı yanında birşey almak istersen yine alırsın ...:)

canım benim en son eşimin doğum gününde özenerek yaptrdğm yaptğm özel hediyelerim oldu çok ta özelde uğraştığım belliydi sen de öyle yapabilirsin..şimdi şöyle önce tahta bir takvim üzerine beraber resmimizi bastırdım özel günlerimiizide kalp içine aldırdım çok pahalıda değil takvimin başınada doğum günü kutlaması ve seni seviyrm yazzdrdm ofisnde duruyor sonra resimlerimizden slaytbir gösteri hazırladım güzel bir müzik eşliğinde slaytlar aktı slayt gösterisindeki herbir resmin altına da yazılar yazdım çok hoşuna gitti okadar duygulandı ki kendim hazırladım öyle aradan çıksın durumu olmadı çok özel ve güzeldi gecenin sonundada saati verdim tavsiye ederm eşim çokk mutlu oldu çünkü eminim seninkide olacaktır....

canım yaa kalpli kutuyu nasıl yaptın çok merak ettim

bende bir keresinde özenle seçtiğim resimlerimizi kitap gibi bastırmıştım. ve her sayfanın arasına renkli kağıtlara o anki duygularımı anlatan küçük yazılar yazdım. onu hala saklıyoruz

canım yaa kalpli kutuyu nasıl yaptın çok merak ettim
Mukavvaya istediğiniz boyda bir kalp resmi çizerek kesin sonra bu kalbin çevresini saracak uzunlukta bir şerit kesin, şeritin derinliği tercihinize kalmış. Mukavvaya çıkarttığınız kalbi kalıp alarak bir kalp daha çizin ve bunu keserken birazcık makası çizginin dışından tutun. İkinci çıkarttığımız kalp kapak olacağı için ilkinden birzcık büyük olmalı çünki ilkin üstüne geçecek. Yİne ikinci kalp çinde bir şerit kesin ama derinliği ilk şeritten ince olsun, kapak kenarı olacak, kalıp hazır. Şimdi çıkan her parçayı yapışkanlı desenli kağıtlarla kaplayın ve parçaları birleştirmeye başlayın. Öncelikle her kalbi kendisi için olan şeritle birleştirin, çok kuvvetli bir yapıştırıcı kullanın mukavva sert olduğu için yapıştırdığınız yerlerden atma yapmasın. Kalp yerde şeritte kenarlarından dik olarak çevrelenecek. Her iki kalp ve şeritlerini birleştirdikten sonra kutumuz hazır demektir bu aşamadan sonra içini doldurup kapağını kapatmak yeterli. Umarım iyi anlatalbilmişimdir.

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…