Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar erkek arkadaşıma doğum günü için hediye almak istiyorum saat almayı planlıyorum ama başka seçeneklerim de olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum![]()
kızlar erkek arkadaşıma doğum günü için hediye almak istiyorum saat almayı planlıyorum ama başka seçeneklerim de olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum![]()
bence uğraşılmamış hediyeler çokda hediye sayılmaz şöle yapabilirsin mukavva kartondan güzel bir kalp kutu yap kutuyu kalpli yapışkanlı kağıtlarla kapla içine güzel marifetli ellerinle kalpli kurabiyeler yap benm sevgilim çok beğenmişti hatta bayıldı yanında birşey almak istersen yine alırsın ...:)
Mukavvaya istediğiniz boyda bir kalp resmi çizerek kesin sonra bu kalbin çevresini saracak uzunlukta bir şerit kesin, şeritin derinliği tercihinize kalmış. Mukavvaya çıkarttığınız kalbi kalıp alarak bir kalp daha çizin ve bunu keserken birazcık makası çizginin dışından tutun. İkinci çıkarttığımız kalp kapak olacağı için ilkinden birzcık büyük olmalı çünki ilkin üstüne geçecek. Yİne ikinci kalp çinde bir şerit kesin ama derinliği ilk şeritten ince olsun, kapak kenarı olacak, kalıp hazır. Şimdi çıkan her parçayı yapışkanlı desenli kağıtlarla kaplayın ve parçaları birleştirmeye başlayın. Öncelikle her kalbi kendisi için olan şeritle birleştirin, çok kuvvetli bir yapıştırıcı kullanın mukavva sert olduğu için yapıştırdığınız yerlerden atma yapmasın. Kalp yerde şeritte kenarlarından dik olarak çevrelenecek. Her iki kalp ve şeritlerini birleştirdikten sonra kutumuz hazır demektir bu aşamadan sonra içini doldurup kapağını kapatmak yeterli. Umarım iyi anlatalbilmişimdir.canım yaa kalpli kutuyu nasıl yaptın çok merak ettim![]()
Mukavvaya istediğiniz boyda bir kalp resmi çizerek kesin sonra bu kalbin çevresini saracak uzunlukta bir şerit kesin, şeritin derinliği tercihinize kalmış. Mukavvaya çıkarttığınız kalbi kalıp alarak bir kalp daha çizin ve bunu keserken birazcık makası çizginin dışından tutun. İkinci çıkarttığımız kalp kapak olacağı için ilkinden birzcık büyük olmalı çünki ilkin üstüne geçecek. Yİne ikinci kalp çinde bir şerit kesin ama derinliği ilk şeritten ince olsun, kapak kenarı olacak, kalıp hazır. Şimdi çıkan her parçayı yapışkanlı desenli kağıtlarla kaplayın ve parçaları birleştirmeye başlayın. Öncelikle her kalbi kendisi için olan şeritle birleştirin, çok kuvvetli bir yapıştırıcı kullanın mukavva sert olduğu için yapıştırdığınız yerlerden atma yapmasın. Kalp yerde şeritte kenarlarından dik olarak çevrelenecek. Her iki kalp ve şeritlerini birleştirdikten sonra kutumuz hazır demektir bu aşamadan sonra içini doldurup kapağını kapatmak yeterli. Umarım iyi anlatalbilmişimdir.