Hediye- not sorunsalı

Hem aranızda birşey yok, hem arkadşça bir görüşme, hem 'dillendiremediği' şeyler var.
Hediyenin amacı??

Sizin bu anlamsız yorumu yapma amacınız ne? Ben böyle bir şey yapmalı mıyım diye sormadım hanımefendi. Böyle bir şeyi kendim uygun gördüm ve hazırladım. Not yazıp yazmama konusunda kararsız kalıp onu sordum. Lütfen sizi ilgilendirmeyen şeylere yorum yapmayın.

Jestin benim hoşuma gitti niye bu kadar tepki gösterilmiş anlam veremedim.
Flört aşaması en sevdiğim:)
Not olarak aklıma orjinal bir fikir gelmiyor şuan ama hiçbirşey bulamazsan bile sadece "mutlu yıllar:)" yazabilirsin.
Ama boş, not yazmadan verme bence, dediğim gibi sadece mutlu yıllar bile yeterli olur.

Ablası konu açıyorsan, herşeyi göze aldın demektir.Ayrıyeten cevabın çok çiğ geldi.Biraz daha yaratıcı, cool cevaplar lütfen..

Ablası konu açıyorsan, herşeyi göze aldın demektir.Ayrıyeten cevabın çok çiğ geldi.Biraz daha yaratıcı, cool cevaplar lütfen..

Konu açarken burada her şeyi göze alacaksınız, kabul ediyor musunuz diye bir uyarı gelmedi ama? Her şeyi göze alıyorsam siz de yorum yaparken gelecek her cevabı göze alın o vakit.

Sizin cevabınız bana daha çiğ geldi. Rica ediyorum konuyla ilgisi olmayan şeyler yazılmasın.

Aynen ben de anlam veremedim neden tepki gösterildiğine. Kaldı ki ben böyle bir şey yapayım mı diye sormadım, onu yapmakta kararlıyım zaten pişman olacağımı da bilsem. Not yazmalı mıyım ve ne yazmalıyım diye sordum ama malum işte cevaplar... :)

Of kızım ya!Agiz tadıyla birşeyde söylenmiyor ki, karşıdaki de malum.

Önceki konuları bilenler tepki veriyor. Hatırladığım kadarıyla konu sahibinin boşa umutlanmaması konusunda herkes bir olmustu. Sayfalarca adamdan uzak dur kendini kandırma falan filan yazıldı. Yani flörtleşme söz konusu değil bildiğimiz kadarıyla.

Doğrudur, konuyu okuduğumda yeni flört aşamasındalar diye algıladım ayrıntılarını bilmiyorum, o zaman aralarındaki ilişkiye göre iyi düşünecek konu sahibi, ki kendisi pişman da olsam vereceğim yazdı.

Önceki sayfalarda bir mesajımda belirttim bu konuyu. Burada tanıdık çıkar diye ayrıntı veremiyorum ama güzel gelişmeler oldu yazmıştım. :) Yani flörtleşme diyebiliriz buna. Birbirimizi tanıma aşaması da diyebiliriz. Hayatında kimse olmadığını da birinci ağızdan öğrendim bu arada

Haklı çıkacaksın. Kurallar şaşmaz.

Evet haklı da çıkabilirsiniz hayat bu hiçbir şey belli olmaz ama çok merak ettim neden bu kadar eminsiniz ve sürekli olumsuz konuşuyorsunuz? Genelgeçer demişsiniz mesela önceki mesajda. Açar mısınız kast ettiğiniz nedir? Kaçan kovalanır vs mi nedir mesela

Bence hediye gayet iyi bir hediye

Çikolatadan daha iyi hediye olmaz:)) erkekler yenecek içecek hediye seviyor manevi şeyler pek umurlarında olmuyor

Nota gelince bence yazmayım. Neden derseniz, işin büyüsünü net bir şey yokken bozmayın. Hiçbir şey yazmayın ama hediyeniz romantik olsun derim. Bir şişe şampanya+çikolata, şampanya+lüks pastane mamülkeriyle dolu bir kutu:) benim favori hediyelerim , hislerim olan insanlara çok özenli hediye seçiyorum.

Umarım ben haklı çıkmam. Kimsenin mutsuzluğunu istemek falan değil. Yanlış anlama bunu. Genelgeçerden kastım sana 1 değer verene -veya değer verdiğini sandığın birine- sen 10 değer verirsen mutsuz olursun. Burada boşuna okumuyoruz o kadar şeyi. Ama dediğim gibi umarım bu konuda ben haksız çıkarım.

klasik nice senelere yeni yaşında herşey gönlünce olsun tarzı birşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…