Merhaba hanımlar. Daha önceki konularımdan hatırlayanlar olacaktır belki. İş yerimden çok yoğun hisler beslediğim bir kişi vardı. O kişiyle son günlerde birtakım gelişmeler oldu ve hafta içi akşam buluşacağız inşallah bir aksilik çıkmaz ise.
Şu an aramızda bir şey yok, hatta sadece arkadaşça bir görüşme olacak bu. Ama dillendirmediğimiz bir şeyler olduğunun da ikimiz de farkındayız.
Kendisi şu an sıkıntılı bir dönemden geçiyor, bu dönemde onun yanında olmak ve destek olmak istiyorum.Bu arkadaşın gelecek hafta doğum günü ve ben ona ufacık bir şey hazırladım. Henüz kendisine hediye alacağım kadar samimi olmadığımız için şık bir kutuya onun en sevdiği çikolatalardan doldurdum onlarca. Onu azıcık tanıdıysam eminim çok mutlu olacaktır, çok sever çünkü böyle şeyleri.
Fakat kafama takılan konu şu ki; acaba kutunun dibine ufak bir not koymalı mıyım? Ve ne gibi bir şey yazabilirim abartı olmayan? Hani aşk sözleri olmayan, orijinal ama sevimli, okuyunca tebessüm edeceği bir cümle mesela.. Önerisi olan varsa çok mutlu olurum arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler...