- 26 Aralık 2015
- 60
- 22
- 18
- 37
- Konu Sahibi aykirimunzevi
-
Tek tavsiyem sakın bunu yapma..Kendisi şu an sıkıntılı bir dönemden geçiyor, bu dönemde onun yanında olmak ve destek olmak istiyorum.
Ama neden konu sahibi gibi merak ettim bı andaTek tavsiyem sakın bunu yapma..
Nedeni belli.Ama neden konu sahibi gibi merak ettim bı anda
Tek tavsiyem sakın bunu yapma..
Notu kutunun dibine koyarsan kendisi fark etmeyebilir ve birilerine ikram ederken baskalari gorebilir notu. Koyacaksan uste koy ve son derece sade bir kutlama mesaji olsun. Bir erkege yeter de artar bile.
Ben yine yapmaması gerektigini değil de ne yazabilir acaba diye düşünüyordum çok mu saf ım
Cikolata dogum gunu hediyesi olarak bir garip geldi bana. En azindan icinde bir not olmasin.
Onun yerine kucuk bir pasta ve uzerine bir mum daha mi uygun olur.
Eğer ince biriyse çok hoşuna gidecektir.
Not olarak biraz gizemli bişey olabilir düşündürücü ve gülümsetici.
Şuanki duruma uygun meselaaa " çare bazen sıkıntılardır, bazen de fırsatlar.. Nice yaşlara :) " gibi
Bir erkeğe hediye kutuya çikolata doldurmak pek iyi bir fikir olarak gelmiyor bana. Kızlar çok beğenir fakat erkeklerin kalpli,kutulu,çikolatalı-jelibonlu şeylerden hoşlandığını pek sanmıyorum. Ama tabi siz daha iyi tanırsınız. Not olarak bence gerek yok. Yüzyüze kutlamanız ne diyecekseniz öyle demeniz daha mantıklı.
Hediye değil aslında, sadece yüzü gülsün istedim. Hediye almak henüz zevklerini falan bilmediğim için riskli olacak, bir de çok büyük bir şey yaparak üzerine çok düşüyormuş gibi olmak istemiyorum. Sadece arkadaş olarak görüşeceğiz çünkü. Pasta da düşündüm ama görüştüğümüz ortam bunun için uygun olmayacak.
Icine not koyarsan hediye gibi gelebilir ama...
Zaten o ortamda degil. En azindan bir yerde kahve icmeye cagirirsin. Kucuk bir pasta, bir mum halledebilir.
önceki konularını bilmiyorum. yorum yaptıysam bile aklımda değil.Önceki konularıma istinaden bunu diyorsanız eğer, anlattığım kadarıyla böyle düşünmekte haklısınız ama burada tanıdık çıkarsa kim olduğum anlaşılır diye yazamadığım ayrıntılar var. Bence hak ediyor değer verilmeyi. :)
Valla ben düz bir insan olduğum için doğum günün kutlu olsun nice yaşlara :)))) falan yazardım
"Hayatının şu sıralar zor olduğunu biliyorum, bol serotonin almak iyi gelir diye düşündüm :)" yazabilirsiniz. Hem esprili hem de aşk mesajı falan barındırmıyor.
Icinden geldigi gibi davran. Ama bence sadece mutlu yıllar :) yaz. Hem seviyeli hem de dusundugunu belli eder. Sozle dersin sicak bi ortam olursa demek istediklerini...
Hayır değilim :) Yazmalı mıyım diye de fikir danıştım o yüzden. Teşekkür ederim :)Yazmak zorunda misin? Bence degilsin. Yazma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?