Hediye- not sorunsalı

aykirimunzevi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
60
22
18
37
Merhaba hanımlar. Daha önceki konularımdan hatırlayanlar olacaktır belki. İş yerimden çok yoğun hisler beslediğim bir kişi vardı. O kişiyle son günlerde birtakım gelişmeler oldu ve hafta içi akşam buluşacağız inşallah bir aksilik çıkmaz ise.

Şu an aramızda bir şey yok, hatta sadece arkadaşça bir görüşme olacak bu. Ama dillendirmediğimiz bir şeyler olduğunun da ikimiz de farkındayız.
Kendisi şu an sıkıntılı bir dönemden geçiyor, bu dönemde onun yanında olmak ve destek olmak istiyorum.Bu arkadaşın gelecek hafta doğum günü ve ben ona ufacık bir şey hazırladım. Henüz kendisine hediye alacağım kadar samimi olmadığımız için şık bir kutuya onun en sevdiği çikolatalardan doldurdum onlarca. Onu azıcık tanıdıysam eminim çok mutlu olacaktır, çok sever çünkü böyle şeyleri.

Fakat kafama takılan konu şu ki; acaba kutunun dibine ufak bir not koymalı mıyım? Ve ne gibi bir şey yazabilirim abartı olmayan? Hani aşk sözleri olmayan, orijinal ama sevimli, okuyunca tebessüm edeceği bir cümle mesela.. Önerisi olan varsa çok mutlu olurum arkadaşlar.

Şimdiden teşekkürler...

Eğer ince biriyse çok hoşuna gidecektir.

Not olarak biraz gizemli bişey olabilir düşündürücü ve gülümsetici.

Şuanki duruma uygun meselaaa " çare bazen sıkıntılardır, bazen de fırsatlar.. Nice yaşlara :) " gibi :KK52:

Bir erkeğe hediye kutuya çikolata doldurmak pek iyi bir fikir olarak gelmiyor bana. Kızlar çok beğenir fakat erkeklerin kalpli,kutulu,çikolatalı-jelibonlu şeylerden hoşlandığını pek sanmıyorum. Ama tabi siz daha iyi tanırsınız. Not olarak bence gerek yok. Yüzyüze kutlamanız ne diyecekseniz öyle demeniz daha mantıklı.

Tek tavsiyem sakın bunu yapma..

Önceki konularıma istinaden bunu diyorsanız eğer, anlattığım kadarıyla böyle düşünmekte haklısınız ama burada tanıdık çıkarsa kim olduğum anlaşılır diye yazamadığım ayrıntılar var. Bence hak ediyor değer verilmeyi. :)

Notu kutunun dibine koyarsan kendisi fark etmeyebilir ve birilerine ikram ederken baskalari gorebilir notu. Koyacaksan uste koy ve son derece sade bir kutlama mesaji olsun. Bir erkege yeter de artar bile.

İnanır mısın bu benim de aklıma geldi. Hatta uyarayım ima edeyim dedim ama o zaman da direkt anlar içinde kesin bir şey var diye demi :)

Ben yine yapmaması gerektigini değil de ne yazabilir acaba diye düşünüyordum çok mu saf ım :KK43:

Hayır saflıkla ne ilgisi var siz safsanız benimki aptallık oluyor direkt :)

Ne yazabilirim diye düşünmeye devam edebilirsiniz bekliyorum önerileri :)

Cikolata dogum gunu hediyesi olarak bir garip geldi bana. En azindan icinde bir not olmasin.

Onun yerine kucuk bir pasta ve uzerine bir mum daha mi uygun olur.

Hediye değil aslında, sadece yüzü gülsün istedim. Hediye almak henüz zevklerini falan bilmediğim için riskli olacak, bir de çok büyük bir şey yaparak üzerine çok düşüyormuş gibi olmak istemiyorum. Sadece arkadaş olarak görüşeceğiz çünkü. Pasta da düşündüm ama görüştüğümüz ortam bunun için uygun olmayacak.

Eğer ince biriyse çok hoşuna gidecektir.

Not olarak biraz gizemli bişey olabilir düşündürücü ve gülümsetici.

Şuanki duruma uygun meselaaa " çare bazen sıkıntılardır, bazen de fırsatlar.. Nice yaşlara :) " gibi :KK52:

Evet inanılmaz ince biri. Not önerisi de hoşuma gitti. Düşüneceğim teşekkür ederim çok :)

Bir erkeğe hediye kutuya çikolata doldurmak pek iyi bir fikir olarak gelmiyor bana. Kızlar çok beğenir fakat erkeklerin kalpli,kutulu,çikolatalı-jelibonlu şeylerden hoşlandığını pek sanmıyorum. Ama tabi siz daha iyi tanırsınız. Not olarak bence gerek yok. Yüzyüze kutlamanız ne diyecekseniz öyle demeniz daha mantıklı.

Bu şahıs diğer erkekler gibi değil işte, bu tarz şeylere bayılır. İşyerinde falan da odasından asla eksik olmaz. Boğazına çok düşkün, hele bu tarz şeylere çok düşkün. :)
Teşekkür ederim not konusundaki öneriniz için :)

Hediye değil aslında, sadece yüzü gülsün istedim. Hediye almak henüz zevklerini falan bilmediğim için riskli olacak, bir de çok büyük bir şey yaparak üzerine çok düşüyormuş gibi olmak istemiyorum. Sadece arkadaş olarak görüşeceğiz çünkü. Pasta da düşündüm ama görüştüğümüz ortam bunun için uygun olmayacak.

Icine not koyarsan hediye gibi gelebilir ama...

Zaten o ortamda degil. En azindan bir yerde kahve icmeye cagirirsin. Kucuk bir pasta, bir mum halledebilir.

Icine not koyarsan hediye gibi gelebilir ama...

Zaten o ortamda degil. En azindan bir yerde kahve icmeye cagirirsin. Kucuk bir pasta, bir mum halledebilir.

Yok ben pasta falan düşünmüyorum. İlla her şey kuralına göre olacak değil, benim içimden böyle geldi, daha anlamlı ve daha uzun süre kalacağını düşündüm. O konuda fikirlere açık değilim :) Hazırladım çünkü bana göre doğru olanı. Ben sadece not konusunda fikir soruyorum.

Önceki konularıma istinaden bunu diyorsanız eğer, anlattığım kadarıyla böyle düşünmekte haklısınız ama burada tanıdık çıkarsa kim olduğum anlaşılır diye yazamadığım ayrıntılar var. Bence hak ediyor değer verilmeyi. :)
önceki konularını bilmiyorum. yorum yaptıysam bile aklımda değil.
dediğim şey genelgeçer bir şey.

"Hayatının şu sıralar zor olduğunu biliyorum, bol serotonin almak iyi gelir diye düşündüm :)" yazabilirsiniz. Hem esprili hem de aşk mesajı falan barındırmıyor.

Hem aranızda birşey yok, hem arkadşça bir görüşme, hem 'dillendiremediği' şeyler var.
Hediyenin amacı??

Icinden geldigi gibi davran. Ama bence sadece mutlu yıllar :) yaz. Hem seviyeli hem de dusundugunu belli eder. Sozle dersin sicak bi ortam olursa demek istediklerini...

Valla ben düz bir insan olduğum için doğum günün kutlu olsun nice yaşlara :)))) falan yazardım :KK70:

Ben de abartılı bir şey yazmayı düşünmüyorum zaten, muhtemelen yazarsam bu tarz bir şey yazmam olası. :)

"Hayatının şu sıralar zor olduğunu biliyorum, bol serotonin almak iyi gelir diye düşündüm :)" yazabilirsiniz. Hem esprili hem de aşk mesajı falan barındırmıyor.

Evet bu tarz bir şey de gelmişti aklıma. Çikolata mutluluktur vs. Teşekkür ederim :)

Icinden geldigi gibi davran. Ama bence sadece mutlu yıllar :) yaz. Hem seviyeli hem de dusundugunu belli eder. Sozle dersin sicak bi ortam olursa demek istediklerini...

+1 :) Teşekkür ederimm. :)

Back